Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
OPINII

Mircea Badea se duce peste Clotilde Armand: Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde!

mircea badea 1

Mircea Badea a reacţionat după ce DC NEWS a publicat imaginile cu drăcoaiele fără sutien de pe holurile Primăriei Sectorului 1, şi a anunţat că se va duce la Clotilde Armand.

“Eu mă duc la expoziţie, în Banu Manta. ‘Numai că vernisajul se va ţine cu uşile închise’. Aoleu, păi ce fel de vernisaj e ăla cu uşile închise? ‘Fiind destinat doar cunoscătorilor’. Păi eu sunt cunoscător. Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde”, a spus Mircea Badea.

Ulterior, Mircea Badea a citat din DC NEWS de ce sunt “uşile închise”.

‘Desigur, comentariile de pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand, unde edilul a și anunțat vernisajul, duc și către un alt mobil al amânării accesului publicului. Cetățenii ii reproșează edilului că refuză să țină audiențe, sub pretextul respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Deci, mobilul restricționării accesului publicului larg la vernisajul de vineri ar putea fi și acela de a evita posibilele reproșuri ale unora dintre cetățeni’.

“Există câteva fotografii care, susţine acest domn avocat (n.r. Mihai Drăgan), par a fi de pe holul primăriei. Domnul avocat susţine că sunt fotografii cu operele de artă din hol. Eu mi-aş lua să îmi pun pe hol, lângă cuier, din astea. Sigur, noi suntem nişte spirite gregare, care nu suntem nobilaţi cu atâta spirit estetic şi artistic în cele mai inovative ipostaze ale acestuia.

descarcare 6

Eu o susţin. Şi aşa mi-au reproşat unii cetăţeni că fac abuz de această expresie. Da, poate că da. Cică devin enervant. Nu îmi doresc să devin enervant, nu îmi doresc să devin nimic. Dar nu contenesc să îmi afirm surprinderea, pentru că atâta timp am fost o persoană care a criticat, care a atacat în mai multe momente, în felurite feluri, persoane şi situaţii, încât trebuia să vină o reformă profundă la un moment. Am zis să susţin de acum! De ce? Poporul român, cetăţenii români, noi cu toţii merităm”, a mai spus Mircea Badea.

Acest articol reprezintă o opinie.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.