Mircea Badea s-a dezlănțuit si dă de pământ cu PSD mai rau ca niciodată. Ce l-a supărat

Mircea Badea, vedeta televiziunii Antena, 3 a reacționat dur, pe Facebook, după ce vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu, a fost înregistrat când spunea ce sume de bani primește Antena 3 pentru ca lui și lui Paul Stănescu să li se interzică aparițiile în emisiunile de știri.

„Buahahaha. Pesedistii sunt dementi complet.

P.S. De la mine îşi vor lua 2 milioane de #muiepsd”, scrie Mircea Badea, pe Facebook.

Adrian Țuţuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiţi lideri să nu mai fie primiţi în emisiuni.

”La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat şi i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înţelegeţi foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuţuianu conform unor înregistrări audio difuzate de România TV. Antena 3 a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe Ţuţuianu pentru acuzaţiile complet false şi denigratoare. Mai mult, în comunicatul postului de ştiri se subliniază că despăgubirile cerute vor fi chiar de două milioane de euro, suma pe care liderul PSD Dâmboviţa susţine că ar fi primit-o postul Intact.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.