Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERALUMOR

Mircea Badea, mesaj CRUNT la Antena 3: Îi urăsc de moarte. HOMOFOBIE!

mircea badea caine sodomizat

Realizatorul TV a spus că îi urăște foarte tare pe oamenii care, de-a lungul timpului, au făcut rău Antenei 3.

“Spunea doamna Alice Drăghici că te apreciază pentru că ai reușit să treci cu grație peste nenumăratele momente dificile din existența noastră, momente dificile care au venit cauzate intenționat de forțe externe, nu pentru că pur și simplu s-au întâmplat. Se mai întâmplă în viață lucruri rele, dar cele care ni s-au întâmplat nouă sunt intenționate, programate și făptuite. Spunea doamna Drăghici că te admiră pentru că ai trecut mai departe cu seninătate și fără ranchiună. Eu vreau să spun că am mari resentimente. Îi urăsc foarte tare pe cei care ne-au făcut rău. Îi urăsc foarte, foarte tare. Aș putea spune că îi urăsc de moarte, dar n-aș vrea să moară, ci să trăiască și să se chinuie. N-aș vrea să moară pentru că scapă.

Vreau să îi asigur că dacă vor ajunge să depindă, în această viață, de mine… practic… îi va lua mama dracu’! Aș vrea să îi asigur de asta. Eu sunt genul ranchiunos, care urăște foarte tare, răzbunător și doar îmi doresc să am ocazia să mă răzbun pe mai mulți. Este un proverb care spune că dacă stai suficient de mult pe malul apei, la un moment dat vei vedea cadavrul dușmanului tău curgând la vale. Asta presupune că nu ai nicio contribuție, iar eu vreau să am. Nu vreau să fiu zână – așa cum se poartă pe Facebook, vreau să fiu un om rău, dar un om rău corect, aspru, dar sever. Nu cred în judecata celestă”, a zis Mircea Badea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.