Mircea Badea, mesaj CRUNT la Antena 3: Îi urăsc de moarte. HOMOFOBIE!

Realizatorul TV a spus că îi urăște foarte tare pe oamenii care, de-a lungul timpului, au făcut rău Antenei 3.

„Spunea doamna Alice Drăghici că te apreciază pentru că ai reușit să treci cu grație peste nenumăratele momente dificile din existența noastră, momente dificile care au venit cauzate intenționat de forțe externe, nu pentru că pur și simplu s-au întâmplat. Se mai întâmplă în viață lucruri rele, dar cele care ni s-au întâmplat nouă sunt intenționate, programate și făptuite. Spunea doamna Drăghici că te admiră pentru că ai trecut mai departe cu seninătate și fără ranchiună. Eu vreau să spun că am mari resentimente. Îi urăsc foarte tare pe cei care ne-au făcut rău. Îi urăsc foarte, foarte tare. Aș putea spune că îi urăsc de moarte, dar n-aș vrea să moară, ci să trăiască și să se chinuie. N-aș vrea să moară pentru că scapă.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

Vreau să îi asigur că dacă vor ajunge să depindă, în această viață, de mine… practic… îi va lua mama dracu’! Aș vrea să îi asigur de asta. Eu sunt genul ranchiunos, care urăște foarte tare, răzbunător și doar îmi doresc să am ocazia să mă răzbun pe mai mulți. Este un proverb care spune că dacă stai suficient de mult pe malul apei, la un moment dat vei vedea cadavrul dușmanului tău curgând la vale. Asta presupune că nu ai nicio contribuție, iar eu vreau să am. Nu vreau să fiu zână – așa cum se poartă pe Facebook, vreau să fiu un om rău, dar un om rău corect, aspru, dar sever. Nu cred în judecata celestă”, a zis Mircea Badea.

Citiți și:  Mircea Badea ia o decizie DRASTICA . Vorbește despre o tragedie: Peste cinci zile, scapă cine poate

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

5 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile