Mircea Badea ia o decizie DRASTICA . Vorbește despre o tragedie: Peste cinci zile, scapă cine poate

Luna septembrie va aduce o explozie a cazurilor grave de coronavirus, susține Mircea Badea, care nu vede cu ochi buni nici deschiderea școlilor în condițiile anunțate de Ministerul Educației.

Mircea Badea susține că evoluția pandemiei de coronavirus va lua o turnură tragică în România, nu peste mult timp de acum încolo.

Mai exact, realizatorul de televiziune spune că luna septembrie va aduce o explozie a cazurilor grave, care vor necesita internare la secțiile de terapie intensivă, și, prin urmare, a numărului de decese.

”Vom avea cu totul și cu totul altă treabă”
În consecință, problema alegerilor locale va fi una total neimportantă, iar acestea a putea să nu mai aibă loc.

”Vine septembrie și să vedem cum va fi cu terapia intensivă. Eu înclin să cred că va fi atât de rău, încât nu cred că se vor mai ține alegeri locale și vom avea cu totul și cu totul altă treabă.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Așa erau interesați și de alegerile anticipate, mai țineți minte, nu?! Să vedem când e septembrie, să ne potrivim ceasurile. Peste cinci zile, scapă cine poate”, a spus Mircea Badea, marți seară, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

De asemenea, Badea are o perspectivă deloc optimistă cu privire la începerea anului școlar.

Rețineri față de începerea anului școlar
”Eu, de exemplu, nu vreau să duc copilul la școală. Deloc. Nu mi se pare în regulă să meargă la școală. Nu mi se pare în regulă să meargă nici nepoata. Se pune că sunt un părinte și un unchi rău?”, a mai zis Mircea Badea.

În context, reprezentantul României la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a declarat miercuri că este reticent cu privire la eficiența separatoarelor din plexiglas, despre care a vorbit ministrul Educației, Monica Anisie.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

”Eu nu știu cum va funcționa un astfel de sistem cu separatoare de plexiglas, mai ales că discutăm de copii mici, care se pot împiedica de aceste separatoare atunci când se mișcă prin clasă”, a spus Alexandru Rafila.

El a a atras atenția că măștile trebuie să fie adaptate ca dimensiune pentru craniul copiilor pentru a furniza o protecție adecvată.

”Dacă ne hotărâm într-adevăr că se vor utiliza măștile în timpul orelor, atunci să le folosim încât să aibă și efectul scontat, adică de împiedicare a transmiterii acestei boli”, a spus prof. Rafila.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.