Mircea Badea, DOSAR PENAL pentru instigare la ură și discriminare

În plină epidemie de coronavirus, Mircea Badea s-a ales cu dosar penal, din cauza unei emisiuni difuzate tocmai în vara anului 2018. Anunțul a fost făcut chiar de  realizatorul TV, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, acesta amuzându-se copios pe seama situației.

Mircea Badea, cercetat pentru instigare la ură și discriminare
Totodată, prezentatorul emisiunii În Gura Presei a atașat postării sale fotografiile celor două documente primite recent din partea organelor de anchetă. Concret, jurnalistul are obligația să prezinte imagini dintr-o apariție televizată ce datează din 4 iulie 2018, în contextul dispunerii urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare publică și incitare la ură sau discriminare.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Trebuie spus că ancheta nu vizează emisiunea zilnică pe care Mircea Badea o prezintă la Antena 3, ci o intervenție a sa la Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

Mircea Badea ar fi afirmat în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui călcaţi cu maşina. 

„Le mulțumesc „oamenilor legii” că îmi confirmă milimetric tot ce am spus despre ei în ultimii 20 de ani”, le-a transmis Mircea Badea polițiștilor”.

Reacția lui Mircea Badea după ce a aflat că este anchetat pentru instigare la ură și discriminare
„Tocmai am primit aceste acte. Iată datele: 4.07.2018 se petrece „presupusă fapta”. 21.10.2019 începe urmărirea penală în rem, adică un an și trei luni mai târziu, în campania electorală pentru prezidențiale. 12.03.2020 miliția consideră că trebuie să se ocupe un pic, cu atenție și îngrijorare de această speță”.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Sursa: comisarul. ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.