“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

MIRCEA BADEA, DISTRUS! TRAGEDIE in familia lui. Acum sunt in DOLIU

badea doliu

Veste tristă pentru familia celebrului prezentator, Mircea Badea! Ciprian Chirvasiu, poet scriitor și jurnalist, a murit la vârsta de 54 de ani.

Ciprian Chirvasiu a fost casatorit cu Naty Badea, sora jurnalistului. Cei doi aveau împreună un copil, Rontzi, nepotica lui Mircea Badea. Acesta este foarte apropiat de nepoțica lui, pe care o va ajuta acum să treacă mai ușor peste această drama. Ciprian Chirvasiu și Naty Badea au fost căsătoriți timp de doi ani. Anunțul morții lui Ciprian Chirvasiu a fost făcut de Asociația Culturală Direcția 9.

„Fratele şi Maestrul nostru Ciprian CHIRVASIU, personalitate marcantă a culturii contemporane, şi-a plătit astăzi datoriile pămînteşti iar sufletul său s-a întors la Tatăl. Împărtăşim întru totul durerea familiei şi a tuturor celor care, cu bună dreptate, l-au iubit. Vom rămîne martorii frumuseţii sale sufleteşti şi a înălţimii sale spirituale. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Direcţia 9.

A fost oprit de un agent de paza în mall
Mircea Badea a povestit că în timp ce făcea cumpărături într-un mall bucureștean un agent de pază l-a oprit pentru a-i spune câteva cuvinte. Bărbatul a vrut să-i transmită ceva realizatorului tv. „Astăzi (13 iunie n.r), eram într-un magazin. Eu am greșit în viața asta de multe ori, nimeni n-a greșit ca mine. Nu mi-am dat seama că sunt în război. Doar ceilalți știau că sunt în război cu mine. Eram astăzi la mall și un domn de la pază, în timp ce eu achitam la casă, îmi spune ‘Noi ce să înțelegem?”, știi cu vocea aia și expresia inconfundabilă, „Luptăm zilnic cu democrația, nu?’. Eu… În alte vremuri, în altă viață, în altă etate, m-aș fi apucat să vorbesc, să fac.. Și i-am zis: ‘Exact așa! Luptăm zilnic cu democrația.’ Și a rămas…l-am inoportunat. Îți dai seama. După care, plecând, am spus ‘Multă sănătate!’ N-ai. Îi iportunezi când le spui „multă sănătate”. La câte meciuri am, în fiecare zi urez multă sănătate unuia”, a povestit Mircea Badea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.