Mircea Badea detonează NUCLEARA! Lecții pentru Dăncilă: Cum va fi UMILIT Iohannis

Vedeta Antena 3, Mircea Badea s-a dezlănțuit pur și simplu în direct. Acesta i-a oferit lecții șefei PSD, Viorica Dăncilă. I-a transmis cum îl poate umili și învinge în cursa prezidențială pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis.

România își alege în mai puțin de o săptămână noul președinte. Actualul șef al statului, Klaus Iohannis și președintele PSD, Viorica Dăncilă, se bat pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Iohannis pornește ca mare favorit după ce a câștigat primul tur la 15 procente diferență față de Dăncilă.

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, îi oferă sfaturi lui Dăncilă. Badea spune ce ar face dacă ar fi Viorica Dăncilă. Totul s-ar întâmpla marți, acolo unde Klaus Iohannis a organizat o dezbatere fără să o invite și pe Dăncilă. ”Eu, dacă aș fi Dăncilă, m-aș duce înainte, ca să ocup sala. Ghinion, iată, ce să vezi” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Dar asta nu e tot. Badea i-a ai oferit un pont lui Dăncilă în lupta ei cu Klaus Iohhanis. ”Doamna Dăncilă se poate duce și să împrumute niște cărți. Nu poate să se plimbe un pic pe acolo? Poate să împrumute, de exemplu, Pas cu Pas”, a mai spus Mircea Badea, conform sursei citate.

Vezi: SOC IN POLITICA: Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Daca se duce intra sub incidenta Art.385 din.Legea 286/2009 privind noul Cod Penal:
    (1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
    ( si legea 370 art.57)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *