Mircea Badea ATAC VIRULENT la Guvernul Dăncilă: ‘Este de o nesimțire intolerabilă, mă oripilează!”

Mircea Badea a criticat aspru Guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru că nu a eliminat Grupul de Dialog Social din lista ONG-urilor care primesc bani de la buget. „Această nesimțire mă oripilează”, a spus Mircea Badea.

„Guvernul Dăncilă, nici până astăzi, nu a dat afară Grupul pentru Dialog Social de pe lista cu ONG-uri care iau bani din buget, ONG-uri de interes public se numesc. Iau bani și sediu de la buget. Nici până astăzi, Guvernul Dăncilă, în nesimțirea care îl caracterizează, nu a acționat. Această nesimțire mă oripilează. Dăncilă și PSD profită că unii ca mine nu vor să voteze naziști. (…) Guvernul Dăncilă este de o nesimțire intolerabilă. Guvernanții sunt nesimțiți în privința banilor mei”, a spus Mircea Badea, la emisiunea sa ‘In gura presei’ de la Antena 3.

Într-o emisiune din aprilie, Mircea Badea spunea:

„Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta! GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (…) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!” , spunea Mircea Badea la vremea respectivă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.