Mircea Badea, atac șocant la adresa lui Iohannis: ”Mi se face rău fizic când îl văd. Mi se pare oribil și odios!”

Mircea Badea s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a anunțat că va refuza din nou propunerile Guvernului.

Realizatorul a vorbit în emisiunea „În Gura Presei” refuzul preşedintelui de a-i numi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi.

„Este o ţară în care un magraon poate face ce vrea el. De ce? Că nu există legi! Legile au fost scrise când au fost ele scrise. Constituţia, de exemplu. A fost scrisă într-o etapă boemă când oamenii nu şi-au imaginat cazuri de bizari. (…) S-au gândit că dacă un preşedinte încalcă Constituţia este de datoria Parlamentului să-l suspende. În practică se dovedeşte total insuficient. Vor fi alegeri anul acesta. Sigur eu aş vota cu 10 mâini împotriva lui Klaus Werner Iohannis. Mi se face rău fizic când îl văd. Mi se pare oribil şi odios”, a comentat realizatorul.

Citiți și:  Răsturnare de situație! Iohannis cere ca certificatul COVID sa NU fie obligatoriu la locul de muncă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Mai Mascariciule, ai grija cum stai in cadru ca ti se vad sforile, Arici Pogonici ce esti ! Se pare ca motociclistul care ti-a inmuiat oasele trebuie sa mai treaca pe la tine, mai Bruce Lee de Ferentari ce esti ! Intr-o zi vei ajunge dupa gratii asa cum a ajuns sforarul pe care-l pupi cu atata sarg.Vei ajunge un boschetar pentru ca altceva in afara de a manca rahat nu stii sa faci.

  2. Mai Mascariciule, ai grija cum stai in cadru ca ti se vad sforile, Arici Pogonici ce esti ! Se pare ca motociclistul care ti-a inmuiat oasele trebuie sa mai treaca pe la tine, mai Bruce Lee de Ferentari ce esti ! Intr-o zi vei ajunge dupa gratii asa cum a ajuns sforarul pe care-l pupi cu atata sarg.Vei ajunge un boschetar pentru ca altceva in afara de a manca rahat nu stii sa faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.