MIRACOL la Notre-Dame! Este IREAL ce s-a gasit in mijlocul catedralei. Oamenii sunt SOCATI!

Miracolul de la Notre-Dame. O cruce din interiorul Catedralei a ramas intacta in ciuda focului mistuitor.

Pozele din interiorul catedralei arse au uimit o lume intreaga, majoritatea sustinand ca a avut loc un miracol.

Miracolul de la Notre-Dame. O cruce din interiorul Catedralei a fost zarita dupa ce focul a fost stins, iar aceasta era intacta. Oamenii nu-si explica cum de s-a intamplat asa ceva.

Totul in jurul ei era ars, plin de funingine, fiind o imagine dezolanta. Insa crucea este vazuta la locul ei dintotdeauna, neatinsa de foc, care a mistuit una dintre cele mai frumoase si marcante constructii din lume.

VEZI SI: Cine a pus Incendiu la Catedrala Notre Dame?

Citiți și:  Vaccinul contra coronavirusului ar deveni obligatoriu. Prima țară care ia în calcul această variantă

Totul a izbucnit in seara de luni. In jurul orei 23:00, pompierii anuntau ca nu sunt siguri daca pot sa stinga incendiul. S-ar parea ca urmatoarea jumatate de ora ar fi cruciala pentru a se vedea daca pot fi stinse flacarile.

VEZI SI: Corespondență din Franța. Francezii plâng, iar tiganii din România îi fură la drumul mare. La Paris, ca-n Ferentari!

Cauza izbucnirii acestui incendiu foarte violent a ramas momentan o necunoscuta. Oficialii sunt de parere ca de vina ar fi putut fi lucrarile de renovare care tocmai se desfasurau in aceasta perioada. Un istoric francez a fost de parere ca asistam la prabusirea celui mai vizitat monument istoric din intreaga lume.

Citiți și:  Vaccinul contra coronavirusului ar deveni obligatoriu. Prima țară care ia în calcul această variantă

VEZI SI: Semnul de la Notre-Dame: Prăbușirea ireversibilă a Europei

LASA UN COMENTARIU