fbpx
Filme Online Subtitrate

Miracol in Celula 7 / Miracle in Cell No. 7 (2020) – film online

miracol celula 7

Miracol in Celula 7 / Miracle in Cell No. 7 (2020) – film online subtitrat in limba romana

“Miracol în celula 7” este un film turcesc de dramă și comedie lansat în 2019. Filmul este regizat de Mehmet Ada Öztekin și este o adaptare a filmului sud-coreean cu același nume, lansat în 2013.

Povestea filmului se concentrează pe viața unui bărbat cu probleme cognitive numit Memo, care trăiește împreună cu fiica sa de șapte ani, Ova. Memo este acuzat pe nedrept de crimă și este condamnat la închisoare. În închisoare, el întâlnește și formează o legătură specială cu alți deținuți, care îi ajută să-și vădă fiica.

Una dintre cele mai impresionante aspecte ale filmului este interpretarea actorilor. Aras Bulut İynemli interpretează rolul lui Memo într-un mod extrem de convingător și emoționant. Chimia dintre el și fiica sa din film, interpretată de actrița Nisa Sofiya Aksongur, este adorabilă și plină de tandrețe. Actorii secundari fac, de asemenea, o treabă excelentă în a aduce viață și adâncime personajelor lor.

Filmul abordează teme sensibile, cum ar fi relațiile familiale, bunătatea umană și lupta împotriva prejudecăților. Îți poate provoca o gamă largă de emoții, de la râs la lacrimi. Dialogurile sunt bine scrise și există o echilibrare reușită între momentele de comedie și cele dramatice.

Un alt punct forte al filmului este coloana sonoră, care completează perfect atmosfera și emoțiile din fiecare scenă. Regia lui Mehmet Ada Öztekin este, de asemenea, de remarcat, reușind să construiască o poveste coerentă și captivantă.

Unii critici au afirmat că filmul prezintă unele clișee și că este previzibil în anumite momente, dar aceste aspecte nu afectează în mod semnificativ experiența de vizionare. “Miracol în celula 7” este un film sensibil și întristător, dar, în același timp, plin de speranță și umanitate.

În concluzie, “Miracol în celula 7” este un film impresionant și emoționant, care merită vizionat pentru interpretările actorilor remarcabili și povestea sa profundă. Este o producție care te va face să râzi, să plângi și să reflectezi asupra puterii iubirii și a relațiilor umane.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.