MINUNE la mormântul sfantului ARSENIE BOCA. O siluetă luminoasă apare în mai multe fotografii făcute de credincioşi

boca_62374600

O siluetă luminoasă apare în mai multe fotografii făcute de o femeie aflată în vizită la mormântul lui Arsenie Boca. Silueta umană apare în preajma oamenilor care se roagă.

În fiecare an, mii de turişti vin să viziteze mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop şi mulţi dintre ei pleacă convinşi că au fost martorii unei minuni făcute de părinte. O femeie însă a venit şi cu dovada: a surprins în fotografii ceea ce pare a fi chiar silueta lui Arsenie Boca.

Nu este singurul fenomen de acest gen. Un alt pelerin a surprins în urmă cu ceva vreme imagini similare – o lumină extrem de puternică cobora din cer exact peste mormântul lui Arsenie Boca.

Alţi credincioşi au mers chiar mai departe şi au susţinut că au zărit chipul părintelui în locuri care mai de care mai bizare. O familie din Bucureşti susţinea anul trecut că după ce s-au întors din pelerinaj de la Prislop, chipul părintelui a apărut pe podeaua din beton a casei.

Credincioşii au adus lumânări şi flori şi au făcut un adevărat altar în camera în care chipul sfântului Ardealului s-a ivit pe podea. Pe de altă parte, un bărbat din Focşani susţinea că părintele i-a apărut…în sâmburele unui fruct.

VEZI SI: Cele mai frumoase învăţături lăsate de ARSENIE BOCA pentru credincioşi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.