Ministrul Sănătății, OUT!? Liberalii îl vor pe Voiculescu dat afară. Anunțul lui Cîțu după acceptul lui Iohannis (SURSE)

Ministrul Sănătății este OUT? Liberalii îl vor pe Vlad Voiculescu afară din Guvern cu orice preț. Au acceptul lui Iohannis, iar prezența protejatului lui Dacian Cioloș în fruntea ministerului este doar o chestiune de timp.

Ministrul Sănătății este OUT? Liberalii îl vor pe Vlad Voiculescu afară din Guvern cu orice preț.

Gafa de joi făcută de Voiculescu se pare că a umplut paharul partenerilor de guvernare ai USR PLUS.

Ministrul Sănătății este OUT? Cîțu refuză să spună ce are de gând
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut joi o gafă uriașă, chiar în fața camerelor de luat vederi, în cadrul unei declarații pentru presă pe care a făcut-o după ce s-a întâlnit cu reprezentanții cultelor din România.

Voiculescu a arătat că nu cunoaște ordinul de ministru potrivit căruia persoanele decedate, infectate cu Covid-19, nu pot fi înmormântate îmbrăcate dacă au fost autopsiate.

Mai mult decât atât, ministrul Sănătății s-a și contrazis cu jurnaliștii pe această temă.

Premierul Florin Cîțu a spus vineri, despre gafa lui Vlad Voiculescu, că a vorbit deja cu ministrul și că va mai vorbi cu el pe această temă.

Citiți și:  Incep DEMISIILE dupa ce seful a fost "impins pe scari": "incompetența, impostura și abuzul de putere sunt la loc de cinste"

”Am discutat cu el, voi mai discuta. A avut o conferință de presă după ședința de Guvern. Vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal”, a spus șeful Guvernului.

El a refuzat să răspundă însă la întrebarea dacă îl va demite pe Voiculescu.

Klaus Iohannis și-ar fi dat acceptul
Liberalii îl vor însă afară din Guvern pe Voiculescu și, potrivit unor surse Antena 3, aceștia ar avea și acceptul președintelui Klaus Iohannis. Rămâne de aflat doar momentul la care acesta va fi nevoit să plece din Guvern.

Dar Vlad Voiculescu are zilele numărate la Guvern după gafa monumentală, susține antena3.ro.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, că Ordinul de ministru nu prevede faptul că morții de COVID trebuie îngropaţi fără haine, în saci, demonstrând, astfel, că nu ştie ce prevede documentul.

“Dacă cei de la Pompe funebre au îngropat oameni fără să respecte legea, atunci au făcut de capul lor”, a spus, joi, Vlad Voiculescu, răspunzând unei întrebări a presei.

Citiți și:  Contre violente la varful USR. Amenintari cu DEMISIA

Nu a vrut să își ceară scuze
Întrebat de jurnalişti dacă îşi prezintă scuze familiilor celor decedaţi de COVID şi îngropaţi fără haine, ministrul a spus că nu el a semnat ordinul şi că nu scrie nicăieri că acele cadavre nu pot fi îmbrăcate.

“Mai întâi, nu eu am scris ordinul și în ordinul pe care îl voi modifica nu scrie nicăieri că trebuiau să fie înmormântați fără haine. E o întrebare-capcană față de un neadevăr. Citiți în ordin, nu scrie nicăieri că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine.

(…) Regula, dacă nu s-a respectat undeva, este din pricina unei lipse de bun simț elementar a oamenilor.

(…) Cei care nu au respectat legea, cei care nu i-au îmbrăcat. Nu are de ce să-şi ceară scuze nimeni din minister, ci acela care nu respectă legea”, a spus şeful de la Sănătate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!