“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

Ministrul Daea, ordin EXTREM în cazul PESTEI PORCINE: ”ARDEM TOATE CÂMPURILE DE PORUMB prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate!”

foc porumb

Ministrul Petre Daea a dat, marți, un ordin extrem în cazul epidemiei de pestă porcină africană.

”Ardem câmpurile de porumb prin care au trecut mistreții, în zonele contaminate!”, a declarat ministrul Agriculturii pentru Libertatea.

Mistreții sunt principalii transmițători de până acum ai molimei, contaminează porumbul necules, prin secreții, mâncare parțială și atingere.

Întrebat dacă există riscul ca exportul de porumb din România să fie periclitat, Daea a spus că ‘nu există acest risc, deoarece România exportă furaje tratate la temperaturi mari și totul pleacă avizat sanitar.’

Ministrul a dat asigurări că oamenii vor fi despăgubuiți atât pesntru porumb, cât și pentru animalele sacrificate.

„Le spun clar oamenilor să nu ascundă porcii, că virusul se păstrează și vor continua să moară! Îi despăgubim pe toți, e nevoie ca fiecare să spună adevărul. În locul porcilor luați, vom aduce porci-santinelă, ca să vedem dacă virusul mai e prezent” Petre Daea, ministrul agriculturii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.