Fost ministru, BLOCAT de Facebook pentru o postare: ‘Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează. Vin vremuri foarte nasoale’

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, prezintă două știri „care ar trebui să vă dea frisoane”. Funeriu a făcut aceste comentarii pe pagina sa de Facebook, iar gigantul tech a decis să-i blocheze contul timp de șapte zile.

„Două ştiri care ar trebui să vă dea frisoane:

1) Albania şi Kosovo vor primi „refugiați” afgani. Altfel spus vom avea baze ale talibanilor în inima Europei.

2) China a finanțat un centru de 30 de milioane de euro în Senegal „Museum of Black Civilizations”. Foarte probabil un pretext pentru a sădi în mințile şi inimile africanilor ura față de occidentul fost colonial.

Consecințele celor două lucruri le judecați voi.

A propos: îmi pare foarte rău pentru afgani, mai ales pentru femeile de acolo. Dar nu e decât expresia lipsei colective de dorință pentru altceva. În 20 de ani şi cu miliarde de dolari, nația afgană, dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i nimicească pe talibani. Nu au făcut-o, acum suportă consecințele. Sunt pentru acceptarea a exact zero refugiați. 500 de milioane de europeni nu pot lua, la infinit, sarcina de a primi toate milioanele de oameni incapabili să-şi facă țara acceptabil de trăit după 20 de ani de ajutor masiv. Mizeria şi suferința sunt infinite. Resursele şi răbdarea noastre… finite.

Aşa cum vă spuneam: vin vremuri foarte nasoale. Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează”, a spus Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *