Fost ministru, BLOCAT de Facebook pentru o postare: ‘Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează. Vin vremuri foarte nasoale’

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, prezintă două știri „care ar trebui să vă dea frisoane”. Funeriu a făcut aceste comentarii pe pagina sa de Facebook, iar gigantul tech a decis să-i blocheze contul timp de șapte zile.

„Două ştiri care ar trebui să vă dea frisoane:

1) Albania şi Kosovo vor primi „refugiați” afgani. Altfel spus vom avea baze ale talibanilor în inima Europei.

2) China a finanțat un centru de 30 de milioane de euro în Senegal „Museum of Black Civilizations”. Foarte probabil un pretext pentru a sădi în mințile şi inimile africanilor ura față de occidentul fost colonial.

Consecințele celor două lucruri le judecați voi.

A propos: îmi pare foarte rău pentru afgani, mai ales pentru femeile de acolo. Dar nu e decât expresia lipsei colective de dorință pentru altceva. În 20 de ani şi cu miliarde de dolari, nația afgană, dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i nimicească pe talibani. Nu au făcut-o, acum suportă consecințele. Sunt pentru acceptarea a exact zero refugiați. 500 de milioane de europeni nu pot lua, la infinit, sarcina de a primi toate milioanele de oameni incapabili să-şi facă țara acceptabil de trăit după 20 de ani de ajutor masiv. Mizeria şi suferința sunt infinite. Resursele şi răbdarea noastre… finite.

Aşa cum vă spuneam: vin vremuri foarte nasoale. Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează”, a spus Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *