Fost ministru: PNL pregătește ‘vânzarea pe bucăți’ a perlelor economiei românești

Senatorul Radu Ștefan Oprea, fost ministru pentru IMM-uri, a acuzat joi că Guvernul pregătește un tun financiar.

„PNL pregătește cel mai mare tun financiar contra românilor. Liberalii vor să vândă pe bucăți cele mai profitabile companii de stat din România. Sunt firme care valorează 20 de miliarde de euro. PSD le-a stricat apele.

Sunt supărați că am trecut prin Parlament legea care interzice, vreme de doi ani, vânzarea acțiunilor la firmele de stat! De aceea, presați de clientela politică, Guvernul Orban a găsit o portiță să le vândă pe bucăți. Asta prevede ordonanța de urgență aflată astăzi pe masa Guvernului.

Vând terenuri, spații comerciale, spații de producție sau alte clădiri. Tot ce au mai valoros aceste firme. PSD se va opune în Parlament vânzării pe bucăți a Hidroelectrica, Romgaz, CEC sau Poșta Română!

Se va vedea în Parlament cine este de acord ca bunurile cele mai de preț ale țării să fie vândute pe șest, în plină pandemie, la prețuri de nimic!”, a scris fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.