Ministerul de Interne italian: 42 la sută dintre violurile din Italia sunt comise de migranți

Cifrele date de Ministerul de Interne din Italia au relevat că 42 din 100 de violuri din țară sunt efectuate de migranți.

Statisticile Ministerului de Interne au relevat, de asemenea, că femeile italiene sunt mai susceptibile să fie victime de hărțuire sexuală sau așa-numitele agresiuni sexuale minore decât femeile străine. În același timp, femeile străine sunt puțin mai susceptibile să experimenteze crime sexuale majore precum violul violent, relatează cotidianul Il Giornale.

Raportul vine la doar câteva zile după ce patru migranți africani au apărut în instanță, unde se confruntă cu acuzații de omucidere voluntară, violență sexuală agravată și distribuirea de droguri ilegale către Desirée Mariottini, în vârstă de 16 ani.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Cei patru inculpați, Alinno Chima și Mamadou Gara, Yusef Salia și Brian Minteh sunt acuzați că ar fi drogat și violat in grup pe Mariottini, înainte de a o lăsa să moară singură într-un drog.

Vezi: Doua tinere au fost DESFIGURATE în bătaie pentru că nu au vrut să facă amor cu un grup de MIGRANTI într-un autobuz

Săptămâna trecută, un migrant în vârstă de 30 de ani a fost arestat în apropiere de Napoli și acuzat de răpirea și violarea unei fetițe de 17 ani. Migrantul, care o urmărea de ceva vreme, se spune că a forțat-o pe tânăra în mașina lui înainte de a-i lega încheieturile si a conduce într-o locație izolată unde a reusit sa o violeze.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Vezi: România, luată cu asalt de refugiați. Planul miilor de migranți blocați în Bosnia

La începutul acestui an, în luna mai, traficantul african de droguri Innocent Oseghale, a fost găsit vinovat de ucidere și dezmembrare a Pamelei Mastropietro, în vârstă de 18 ani si a fost condamnat la detentie pe viata.

Vezi: Bătrâni scoşi afară din apartamente pentru a face loc migranţilor

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile