GENERAL

Minerii ameninţă că vor veni la Bucureşti! Sunt REVOLTATI si cer stare de urgenţă

Minerii au decis Nu renunta la protest 4 1024x576 1

Minerii din Oltenia au intrat în grevă! Ortacii amenință că vor veni la București pentru a protesta în fața Guvernului. Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia cer instituirea stării de urgență în Sistemul Energetic Național.

Minerii din Oltenia au intrat în grevă! Protestatarii vor să vorbească cu prim-ministrul României
Sindicaliștii de la Complexul Energetic Oltenia i-au trimis o solicitare prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru a se instala starea de urgență în Sistemul Energetic Național. În caz contrar, minerii amenință că vor veni la București ca să protesteze în fața Guvernului.

„Am ajuns la concluzia de a trimite o solicitare prim ministrului pentru o întâlnire cu dumnealui în vederea instituirii stării de urgență în Sistemul Energetic Național, având la bază mai multe probleme. Prima problemă și cea mai importantă este aceea legată de renegocierea planului de restructurare și modificarea ordonanței privind decarbonarea”, spun sindicaliştii de la Complexul Energetic Oltenia.

„Vom face în prima fază pichetarea cu 500 de salariați la sediul Guvernului”, spun minerii nemulțumiți, care speră că vor putea discuta cu Nicolae Ciucă, altfel vor trece la măsuri radicale de protest.

Totodată, ei solicită „să înceteze atacul din partea ONG-urilor” la adresa Complexului Energetic Oltenia, relatează Antena 3.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.