“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICAȘTIRI BUZAU

Mincinoasa din fruntea Inspectoratului Şcolar

stoian 1 copy

„Astăzi m-am înscris în ALDE, am venit lângă oameni pe care îi cunosc şi cu care am lucrat în politică împreună. În ultimii doi ani eu m-am detaşat de politică şi nu am vrut să fac politică la Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar aţi văzut că nu a fost bine, pentru că am fost lovită din toate părţile. Acum am primit sprijinul ALDE şi am încredere că cu această echipă vom obţine rezultate foarte bune”, astfel şi-a justificat Florina Stoian-, recent repusă de justiţie pentru a doua oară pe funcţia de inspector şcolar ge­neral – gestul de a se înscrie în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă este să facem o scurtă analiză pe text, ar rezulta cu claritate mai multe chestiuni. Imediat după ce a obţinut funcţia de inspector general prin concursul defăşurat sub guvernul condus de Dacian Cioloş, pe care l-a promovat ca membru al noului PNL – rezultat din fuziunea dintre partidul în care s-a consacrat politic, fostul Partid Democrat Liberal, şi vechiul Partid Naţional Liberal -, Florina Stoian s-ar fi detaşat politic, chiar dacă a fost flancată de două adjuncte care şi-au asumat apartenenţa la Partidul Social Democrat, revenit între timp la putere. Mai departe, ea susţine că cele două demiteri din funcţie – pe care le-a contracarat însă prin intermediul justiţiei – s-ar fi datorat faptului că nu avea susţinere politică, nefiind membru de partid. Iar acum s-ar fi înregimentat politic, într-o formaţiune aflată la putere, pentru a-şi putea duce la capăt mandatul câştigat prin concurs. Clar, nu?

Însă, în spatele acestor afirmaţii se află o minicună uriaşă, de care Florina Stoian a ţinut chiar şi la conferinţa de presă de miercuri, desfăşurată la sediul organizaţiei judeţene a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, în care şi-a anunţat noua orientare politică. Mai precis, am întreba­t-o dacă are o adeziune la Partidul Social Democrat, chestiune pe care a negat-o ferm.

Ei bine, astăzi demonstrăm ceea ce am afirmat în ediţia de joi a OPINIEI, respectiv faptul că Florina Stoian s-a înscris în Partidul Social Democrat în urmă un an, aşa cum se poate observa din facsimilele alăturate, respectiv adeziunea şi fişa membrului de partid, completate în data de 4 august 2017. Sursele noastre din organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat ne-au spus că depunerea adeziunii Florinei Stoian nu a fost urmată de confirmarea calităţii de membru PSD la o şedinţă a structurii colective de conducere îndriduite să îndeplinească această formalitate. Ceea ce nu schimbă cu nimic datele pro­blemei, dat fiind că acesta a negat existenţa unei adeziuni la Partidul Social Democrat.

Astfel că gestul inspectorului şcolar general de a se înscrie în ALDE capătă o cu totul altă rezonanţă, iar declaraţia sa devine pe de-a-ntregul o mare minciună, nefiind vorba de căutarea unei umbrele politice care să apare un şef de serviciu deconcentrat apolitic de abuzurile puterii, ci de o relocare în aceeaşi barcă a coaliţiei de la guvernare, după ce a constatat că înscrierea în PSD (cu doar două săptămâni înainte de a fi demisă, abuziv, ce-i drept, de ministrul „Genunche”) a fost ţeapa vieţii ei. – Sursa: Opinia Buzau

stoian 26 iul 2018 1222 stoian 26 iul 2018 2

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.