SOCIETATE

Milițienii în devenire au făcut toxiinfecție alimentară. Iată ce au mâncat la popotă

academia 610x425 1

Sindicatul politistilor Europol anunta ca zeci de studenti de la Academia de Politie au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfectie alimentara.

„Umilinta, bataie de joc, caprarie si mancare similara cu ce se primea in lagarele de munca din perioada comunista.

Dupa doua zile in care zeci de studenti au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfectie alimentara, in Academia de Politie continua bataia de joc la adresa studentilor, viitori ofiteri de politie. Acestia au conditii mai proaste decat cele ale detinutilor din puscarii.

In meniul primit azi, la doua zile de la declansarea focarului de infectie, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi in supa sau carne alterata cu miros intepator. Nu numai ca nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine fata de umilinta si riscul bacteriologic existent, dar si la acest moment bataia de joc continua la adresa studentilor carora li se ofera ‘mancare’, ce se aseamana cu laturile.

Acum poate veti intelege de ce i s-a vandut gogosi viceprim-ministrului Predoiu cu privire la ‘beneficiile’ militarizarii Academiei de Politie. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a baga pumnul in gura studentilor si de a nu mai iesi mizeria la suprafata.

Am sesizat toate autoritatile cu atributii in domeniu si speram ca nu se va musamaliza si acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut cand studentii au fost inghesuiti cate 16 in dormitoare, mai rau ca puscariasii, in conditii insalubre”, a anuntat Europol.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.