“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Milionarul Dragos Săvulescu, condamnatul fugar PRINS in Myconos, este din nou liber

dragos savulescu angela

Omul de afaceri fugar, Dragoș Săvulescu, este din nou în libertate. Acesta a fost pus sub control judiciar, în Mykonos, Grecia, deși în România are de ispășit o pedeapsă de 5 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Dragoș Săvulescu este din nou liber, după ce autoritățile din Grecia au decis ca acesta să fie pus sub control judiciar, până când se vor decide dacă îl trimit sau nu în România.

După două zile în care a fost reținut, pe Insula Mykonos, autoritățile elene au decis să îl pună sub control judiciar, fără a avea voie să părăsească insula.

Autoritățile din Grecia analizează acum pe care dintre cele două soluții de condamnare să le ia în considerare, atunci când vine vorba de Dragoș Săvulescu.

Fugarul Dragoș Săvulescu a fost reținut, după ce a fost dat de gol de iubită că este în Grecia
Fostul acționat de la Dinamo, Dragoș Săvulescu, a fost reținut de poliție, după ce iubita lui l-a dat de gol că este în Grecia.

Dragoș Săvulescu a fost reținut după ce iubita lui l-a dat de gol că se află în Grecia, în vacanță. Chiar polițiștii din Grecia au fost cei care l-au reținut pe acesta. Cel mai probabil, urmează ca Săvulescu să fie prezentat instanței pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini și o prietenă din grupul lor au postat mai multe fotografii din Mykonos, în care apare și afaceristul fugar, deși acesta ar putea fi arestat dacă părăsește Italia.

În anul 2019, în februarie, Dragoș Săvulescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre și de Cristi Borcea, in dosarul retrocedărilor de plaje.

Săvulescu a fugit însă din România înainte ca instanța să îl condamne definitiv și s-a stabilit în Italia.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.