MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €

Milionarul Dan Nicorescu și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, dar, până o să îi fie livrată bijuteria pe patru roți, celebrul om de afaceri face ravagii prin București cu o ”vechitură” de 400.000 de euro. Afaceristul care deține mașini în valoare de două milioane de euro și-a tras Aventadorul la pompă, ca să-i facă „plinul”.

Faptul că Dan Nicorescu este un împătimit al mașinilor de lux nu mai este un secret pentru nimeni. Milionarul a ținut să-și îmbogățească superbul parc auto cu primul Ferrari Superfast 812 din România. Până când superbolidul va intra în posesia lui, afaceristul este „nevoit” să circule prin Capitală cu un Lamborghini Aventador de 400.000 de euro.

Îmbrăcat la patru ace, așa cum ne-a obișnuit, Dan Nicorescu era într-o formă de invidiat. Imediat după ce a coborât din superba mașină, celebrul om de afaceri a cerut ajutorul unui angajat pentru a face ”plinul” Lamborghini-ului de 400.000 €. Din câte se pare, milionarul este foarte grijuliu atunci când vine vorba de mașina lui. Cu toate că de alimentare s-a ocupat un angajat binevoitor, milionarul nu s-a îndepărtat de pompă și a supravegheat îndeaproape toată operațiunea.

La final, după ce angajatul ”a încărcat” aproximativ 75 de litri de benzină în Lamborghini-ul de 400.000 €, rafinatul afacerist a mers și a achitat nota de plată. Care a fost în valoare de aproximativ 500 de lei. După ce a plătit combustibilul, Dan Nicorescu s-a instalat confortabil la volanul Aventadorului și a demarat în trombă, pierzându-se în traficul aglomerat din Capitală.

Dan Nicorescu are o pasiune aparte pentru mașinile de mare putere, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție. Între acestea, la loc de cinste stau două dintre autoturismele de lux ale lui Nicorescu, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador galben.

Pe lângă ele, Dan Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră, o “navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Numai trei mașini ale lui Nicorescu valorează circa 800.000 de euro. Este vorba de Bentley și de Rolls, fiecare de 200.000 de euro, şi de Lamborghini, care costă 400.000 de euro.

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se spune, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.