Milioane de români s-au aşezat azi pe tron, în semn de omagiu pentru Regele Mihai

regele

Încă de la primele ore ale dimineţii, milioane de români s-au aşezat pe tron, pentru a sărbători cum se cuvine aniversarea Regelui Mihai.

„N-am avut o ţinută princiară, dar mi-am pus hainele cele mai bune. Sala tronului am redecorat-o special pentru acest eveniment, am mai pus o etajeră şi am schimbat cana în care ţin periuţele de dinţi. Sigur, colacul tronului e nou, cadou de la soţia mea”, susţine Decebal Popescu, din Bucureşti.

Românii susţin că au fost pătrunşi de solemnitatea momentului şi că au simţit o conexiune specială cu Majestatea Sa.

„E uluitor cum aproape toţi cetăţenii indiferent că sunt monarhişti sau republicani au dat dovadă de respect şi au serbat împreună cu Regele. Asta arată că putem fi uniţi atunci când vrem, chiar dacă există unii mai constipaţi, care nu doresc să participe la astfel de evenimente plăcute”, a completat Decebal Popescu. – Sursa: Times New Roman

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

 1. Ba mai degraba, daca s-au asezat e tron, au facut-o din curiozitate. Acum se trezeste un gazetar de 2 lei sa gaseasca chintesenta gestului ca fiind un omagiu adus regelui. Nu sunt mai mult de 15% regalisti in toata Romania. Avand in vedere ca Romania are 20 milioane de locuitori, da, e posibil ca toti acesti 3 milioane de sustinatori sa se fi inteles si
  sa faca gestul omagial.

  • Mai mult,c ei 0,3 milioane de xenofilocrati mihaisti s-au angajat solemn ca pe timpul zilelor de doliu national sa consume numai substante laxative, pt a sta mereu pe tron.
   pî.sî. De la Cot ro ceni se anunta ca si Iohannis va merge in Piata Victoriei, impreuna cu Dragnea, Tariceanu,Tudose, Hans klemm, Luluta Kovesi, Gusty Lazar, Orban etc si vor aduce de acsa cite un tron cu capac aurit, pe care vor stat in toata perioada de post negru (doliu national), facind SPIRALA REGALA, iar #rezist le va schima pampersii la fiecare doua ore.

 2. Bancila Horia

  Fara acest "tradator", voi cei care faceti astfel de comentarii poate ca nici n-ati mai fi existat astazi ca sa va bucurati de "tronul" vostru din baie.

  • Fara acest MARE TRADATOR poporul roman ar fi avut multi oameni in viata. Stii ca acest CRIMINAL Ii-a rugat pe americani sa BOMBARDEZE Romania in august 1944? A spus chiar el, intr-un inetrviu

 3. Merita?
  A fost rege doar 7 ani si 4 luni (6 sept.1940-30 dec.1947) Romania traversind in timpul domniei sale cea mai grea perioada din istorie. Mihai si-a inceput domnia cu crimele de la Jilava (27-28 nov.1940) a fost complice cu Horia Sima la rebeliunea legionara din ian 1941; a fost complice cu Antonescu de la inceputul razboiului, 21 iunie 1941 și pina la 23 august 1944, cind regele Mihai l-a arestat pe Antonescu și a TRADAT Romania; in aceasta perioada Romania a eliberat Basarabia, dar au avut loc si crime odioase (pogromul de la Iasi, din 1941, masacrul de la Odesa, din 1941, deportarile evreilor si ale unor tigani in Transnistria) precum si foarte mari pierderi umane militare, dupa ce armatele Romaniei au trecut Nistrul si au luptat pt criminalul Hitler pina la Stalingrad.Dupa 23 august, prin tradarea regala, peste 170.000 de mlitari au fost dusi in captivitate; impreuna cu Radescu, au deportat peste 70.000 de sasi si svabi in Imperiul bolsevic in ian.1945 si a avut o contributie majora la sovietizarea Romaniei, multi ofiteri (inclusiv generali) fiind condmanati pt…crime de razboi pt ca au luptat pe Frontul de Est..După abdicare nu s-a mai remarcat pina in 1989 cind a semnat declaratia sovina, antiromanesca, de la Budapesta iar dupa ce i s-au restituit numerose proprietati nu s-a stabilit in Romania ci s-a autoexilat in Elvetia. Ceausescu a condus tara din martie 1965 pina in dec.1989 ( pe locul doi dupa Carol I) si a fost executat (linsat) ca un hot de cai, fiind inhumat noaptea, intr-un deplin anonimat, desi nu a fost la fel de criminal ca regele Mihai.Evident, autoritatile xenocrate actuale, xenofilocrate mihaiste, vor organiza o mareată ceremonie funerara pt acest ultim mare criminal din ultimul razboi mondial, care a fost mai criminal decit Ceausescu, deci de ce nu va fi si el inhumat la fel ca Ceausescu? Adica fara fast, intr-un deplin anonimat?Ceausescu a fost criminal rau, iar ex-regele Mihai a fost criminal bun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.