Miliardarul Bill Gates cere MASURI DURE împotriva coronavirus! E SINGURA SANSA pentru America


Bill Gates, renumitul miliardar și fondator al Microsoft, avertizează că SUA trebuie să pună în aplicare o carantină totală cât mai repede cu putință. Acesta aproximează că vârful epidemic va fi atins în SUA abia la finalul lunii aprilie.

În contextul pandemic cauzat de Covid-19, miliardarul avertizează că urmează o perioadă dificilă, prevestind ca vârful epidemiei va în luna aprilie. Potrivit acestuia, prioritățile din momentul de față sunt testările și impunerea unei carantine totale.

Mesajul lui Bill Gates
„Vestea bună este că în China carantina a funcţionat. Ei au făcut-o şi au făcut-o într-un mod foarte serios. Astfel, în 6 săptămâni de carantină, una mai extremă decât în Statele Unite, au început să redeschidă, iar numărul total de cazuri a început să scadă.

Citiți și:  Previziunea lui Bill Gates! A spus ce se va întâmpla peste doar doi ani

Noi ne îndreptăm către o perioadă grea, dar dacă o facem cum trebuie, nu va fi nevoie să o facem şi a doua oară. Va dura între 6 şi 10 săptămâni. Trebuie carantină la nivel naţional şi prioritizarea testării. Vom avea o problemă economică, din acest motiv trebuie să facem cât mai repede asta, pentru a putea redeschide cât mai repede.

Nu vă păcăliţi crezând că în statele cu doar 100 de cazuri, de exemplu, lucrurile stau mai bine. Peste tot există o creştere exponenţială, e vorba de 33% pe zi, deci azi ai 100 cazuri, apoi 1.000, apoi 10.000.

Cu cât impui mai rapid carantina, cu atât ajungi mai repede la vârful epidemiei. Noi nu am ajuns la vârf. Abia la finalul lui aprilie vâd un vârf, iar cu numere foarte mari ar fi nevoie de încă o lună pentru a redeschide şi ridica carantina.

Citiți și:  Bill Gates: Vaccinurilor le lipsesc două lucruri cheie

Dată fiind problema noastră cu testarea, pe care nu o prioritizăm, cred că multe dintre statele care declară 100 de cazuri au de fapt mai multe”, a transmis Bill Gates pentru CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.