Miley Cyrus acuzata de “antisemitism”: Nu imi spune mie un evreu de 70 de ani ce sa fac

https://i2.wp.com/www.enational.ro/wp-content/uploads/2013/09/miley-cyrus-we-cant-stop-1-650-430.jpg?resize=389%2C257

Miley Cyrus, o controversată actriţă şi cântăreaţă americană de 20 de ani, a stârnit un scandal în presa internaţională după un interviu pentru Hunger TV  în care a făcut o afirmaţie catalogată ca fiind “antisemită”.  Fosta interpretă a rolului principal din serialul Hannah Montana a insinuat că industria muzicală este controlată de nişte evrei bătrâni.

“Când vorbim despre reviste sau filme, este ciudat că ţinta sunt tinerii iar cei care decid sunt persoane cu peste 40 de ani mai în vârstă. Nu se poate ca nişte evrei bătrâni de 70 de ani, care nu îşi părăsesc birourile toată ziua, să îmi spună mie ce se doreşte să fie ascultat în cluburi”, a declarat Miley Cyrus, stârnind un val de reacţii în presă şi pe reţelele de socializare.

Citiți și:  SONDAJ OFICIAL: 11 milioane de adulți în Marea Britanie cred că evreii se află în spatele răspândirii COVID-19 pentru câștig financiar

După ce scandalul a devenit public, mai multe organizaţii evreieşti au catalogat afirmaţiile ca fiind “antisemite”, altele susţinând că remarcile sunt doar “un strigăt pentru atenţie”. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
detalii detalii
detalii detalii
7 ani in urma cu

disi miley merita omorata in chinuri,de data asta acesti oameni ,,evreii'' exagereaza cu respectul,adica daca eu ii zic unui evreu:,,ma bucur sa cunosc un evreu'' voi fi bagat la puscarie pt rasism si deastea?

si ei sunt oameni,deci nu le dau nici pic de respect in plus fata de alti,se pare ca ei devin rasisti facandui pe altii sa se simta ,,inferiori'' fata de EVREI!