“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Mii de români riscă să facă pușcărie. Legea a fost depusă în Parlament

Bogdan Diaconu a depus miercuri un proiect de lege privind declararea zilei de 4 iunie “Ziua Trianonului și a luptei împotriva asupririi maghiare”.

”Rememorarea evenimentului istoric de importanță națională și europeană a Tratatului de la Trianon din anul 1920 prin care erau consfințite granițele României rezultate în urma Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918″,spune deputatul independent.

inchisoare_53177600_90684200_33394000_65888900 (1)

Proiectul prevede și pedeapsa cu închisoarea pentru contestatarii Trianonului și a istoriei asupririi maghiare asupra românilor din Transilvania. “Pentru a pune capăt contestării Trianonului care reprezintă negarea efectivă a existenței statului român, precum și emiterea de pretenții teritoriale asupra granițelor sale legitime, proiectul de lege prevede că orice manifestare publică, mediatică sau culturală de orice tip de contestare a Tratatului de la Trianon este interzisă sub sancțiunea pedepsei cu închisoarea de la 1 la 5 ani”, spune liderul naționalist, conform libertatea.ro.

Deputatul mai arată în expunerea de motive că “proiectul prevede că arborarea însemnelor de doliu și/sau transmiterea de mesaje negative la adresa Tratatului de la Trianon cu ocazia Zilei de 4 Iunie sunt interzise sub sancțiunea pedepsei cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.

De asemenea, proiectul PRU mai conține un articol prin care contestarea istoriei asupririi maghiare asupra românilor din Transilvania este interzisă sub sancțiunea pedepsei cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Diaconu justifică această măsură pentru a combate falsificarea istoriei și deturnarea ei de la faptele reale pentru a putea îndeplini visul actual al clasei conducătoare a Ungariei și a politicienilor maghiari din România, acela de rapt teritorial, urmărindu-se o nouă epocă de asuprire a românilor din Transilvania.

“Ca dovadă a necesității acestei legi stă și faptul că un proiect similar, susținut de nu mai puțin de 90 de senatori, a fost retras de către inițiatorul său la manevrele UDMR care s-a opus până și dezbaterii proiectului pe motiv că ‘nu numai că nu suntem de acord cu acest proiect, dar va îngreuna relațiile noastre cu celelalte partide și va avea un efect negativ și asupra relațiilor româno-maghiare’, după cum a declarat liderul UDMR de la Senat, Marko Bela”, explică liderul PRU.

VEZI SI: MAREA MINCIUNĂ ÎN AFACEREA MIGRANŢILOR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

6 comentarii

  1. D-le Diaconu dumneata cred ca ai o problema mintala privind problema maghiara in Romania, iti sugerez in principiu sa te te orientezi pe ceva mai constructiv pentru poporul roman pe care sustii ca il servesti cu atita patos si dragoste de tara, fiidca actualmente toate prostiile pe care le promovezi in media sint pline de ura si agresiune, nimic nu denota ca faci ceva real bun pentru popor. Eu zic sa te straduiesti ceva mai serios, dezbinarea, ura, xenofobia n-au adus nimic bun, nici dumitale personal , nici celor din jurul tau. Imi reamintesti de Vadim ! El cel putin a fost un original !

    1. Attilla…….te deranjeaza !!?? Voi …ungurii ,nu ati aceptat si nu v-ati i9ntelesa NICIODATA in istoria voastra cu nici un vecin,si ati fost mereu ptr "CONTRA" !! Singurii cu care v-ati inteles ,au fost caii cu care ati venit si ati ocupat campia Panonica …TOT PAM ANT ROMANESC !! HAI….SIC….!!

  2. ceea ce romanu nu a inteles si poate maghiaru de altfel este ca decand cu intrarea Romaniei si Ungariei in EU prin semnarea aderarii atat Romania cat si Ungaria au renuntat la suveranitatea nationala caci EU e un tot unitar nu o gasca de tari adunate doar pentru numele de Uniunea Europeana.Mai cultivativa un pic,atat romani cat si unguri in legatura cu ce inseamna Uniunea Europeana.Doar numele spune totul iar primul lucru care ar trebuii invatzat este ca nationalism la grad de extremism ar cam trebuii sa dispara bai copii nereusiti ca nu degeaba se numeste UNIUNEA EUROPEANA.Ce pot spune avem o gasca de tarani adunati atat in guvern cat si in randu-l oamenilor de rand(fara suparare fata de taranul care saracu isi munceste pamantu,el este o alta specie de om care deobicei se cam caca pe ideile ce le poate bashi guvernele de genu guvernu romanine)Daca tot vreti sa fiti nationalisti iesiti dracu singuri din EU pana nu va da EU afara din cauza aberatiilor care le tot scoateti pe banda rulanta de parca sunteti singuri in Europa.Halal de conducere

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.