“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Mii de protestatari i-au strigat in fata Corinei Dragotescu de la Romania TV: „Mincinosii, mincinosii!”

Romania TV a trimis-o din nou, in mijlocul protestatarilor din Piata Universitatii, pe Corina Dragostescu. Manifestantii au tinut sa-i atraga atentia ca postul pentru care lucreaza manipuleaza opinia publica.

Corina Dragotescu a transmis in direct vand un catel de plus in brate. Postul Romania TV a transmis saptamana trecuta ca protestatarii sunt platiti cu 100 de lei, iar cei care vin cu caini mai primesc in plus cate 30 de lei.

La un moment dat, Dragostescu l-a intervivat pe un barbat mascat care a cerut ca presedintele Iohannis sa preia toata puterea, impreuna cu armata: „Am un mesaj pentru domnul Klaus Iohannis. E timpul sa preia tara impreuna cu armata”. Declaratia a fost difuzat insistent de RTV, incitatii din studio dorind sa arate ca manifestantii doresc dictatura in tara.

rtv protest

Manipularile Romania TV nu au scapat nesanctionate de manifestanti, care au scandat repetat, in fata Corinai Dragostescu: „Mincinosii, mincinosii!”.

Postul lui Sebastian Ghita nu a pierdut ocazia de a se victimiza din nou, sustinand ca „iohannistii” baga pumnul in gura presei, conform Aktual24.ro.

VEZI SI: LIVE VIDEO – Val URIAȘ de PROTESTE in Romania! Bucurestenii vin în valuri la Universitate

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.