Mii de oameni au protestat in strada impotriva lui Victor Ponta (FOTO)

qq1

Circa 2-3.000 de activiști de partid, simpatizanți ai candidatului Klaus Iohannis sau simpli cetățeni au participat sâmbătă seara în Piața Victoriei din Timișoara la un miting împotriva premierului Victor Ponta și pentru susținerea românilor din Diaspora care nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidențiale din cauza proastei organizări a scrutinului.

Manifestații similare, care au adunat deasemenea sute și mii de oameni, au mai avut loc și în alte mari orașe din toată țara, precum Cluj Napoca, București, Iași, Oradea și altele.

Bănățenii au afișat mesaje precum „Ponta nu fura, România nu te vrea”, “Politicieni  nu ignorați strada, nu încălcați legea, nu iertăm în 2015″, „NU jefuirii Banatului, vrem descentralizare fiscală” sau „Ieșiți și votați, altfel nu contați”. Au mai fost scandate lozinci precum „Le-a blocat votul, să nu-i umfle botul”, „Jos Ponta!” sau „DNA, DNA!”.

Câțiva tineri prezenți la acțiune au fluturat drapele tricolore și steaguri verzi ale Banatului cu cruce albă.

Câțiva participanți au fost ridicați și amendați de jandarmi pentru că au scandat în mod agresiv mai multe insulte cu caracter pornografic la adresa premierului României și pentru comportament violent împotriva unor jurnaliști. Sursa: FrontPress.ro

qq2 qq3 qq4 qq5 qq6 qq7 qq8

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

Un comentariu la „Mii de oameni au protestat in strada impotriva lui Victor Ponta (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *