fbpx
POLITICA

Mihai Tudose publică un document HALUCINANT din Guvern: miniștrii nu mai semnează nimic

2020 10 23 sedinta guvern instant 2109

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, publică o Hotărâre de Guvern care a trecut prin circuitul de avizare, dar pentru 7 din 8 miniștrii au semnat oamenii din subordine. Tudose consideră că este îndreptățită suspiciunea legată de faptul că acești miniștri au, de fapt, alte interese și nu conducerea domeniului pentru care se află în funcție.

”Guvernul fantomelor

Săptămâna trecută a fost adoptată în ședința de Guvern o hotărâre pentru modificarea și completarea anexelor 2 și 3 la HG nr 531/2021.

Această HG a fost apoi publicată în Monitorul Oficial.

Până aici nimic deosebit…

Dar de aici începe ,,poza” realității incredibile în care ,,funcționează” acest guvern!!!

Actul este semnat de prim-ministru și contrasemnat de 8 (opt) miniștri. Doar că dintre cei 8 miniștri doar 1 (unu) semnează el singurel, iar pentru ceilalți 7 (șapte) semnează alte persoane de prin ministere… Și nu numai secretari de stat. Nu! Avem la semnatari și doi secretari generali și chiar și un secretar general adjunct!!! Până la ce nivel va merge această ,,delegare de competență“ care devine regulă? Până unde poate merge fuga de răspundere? Sau incompetența? Sau ambele?

De ce au dorit aceștia să fie miniștri? Devine clar că nu pentru a conduce ministerele, ci pentru a face ,,alte lucruri” pentru ei sau găștile de unde provin și care i-au susținut…..

Nu mai vorbim despre cât de șubredă este construcția juridică a unui astfel de act semnat/ contrasemnat de funcționari publici care nu prea au competența legală pentru asemenea acțiuni!

Este evident că avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere…

Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă drept prim-ministru….De ce nu vă duceți voi să vă jucați în vreun castel părăsit și să nu mai nenorociți o țară întreagă?”, scrie Mihai Tudose.

187653607 1917036541796316 145965698989252902 n

Sursa: stiripesurse.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.