Mihai Gâdea, în stare de șoc! LOVITURA TOTALA de la Ion Cristoiu

Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Mihai Gâdea, a primit o lovitură majoră chiar la început de 2022, asta după ce un celebru jurnalist l-a făcut praf și a spus despre el că este o bătaie de joc.

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a criticat dur pe jurnalistul Mihai Gâdea, de la Antena 3, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, într-o emisiune publicată pe contul său de Youtube. În cadrul înregistrării a fost invitată și Dana Budeanu. Gazetarul a urmărit scandalul dintre Dana Budeanu și medicul stomatolog Laura Ghibu, prezentat de Mihai Gâdea în emisiune, iar rezultatul a fost unul de dezastru pentru vedeta Antenelor.

Mihai Gâdea, atacat crunt de Ion Cristoiu
Subiectul l-a enervat foarte tare pe Ion Cristoiu care, fără să țină neapărat partea cuiva, i-a adus acuzații dure lui Gâdea. Mai mult, acesta a spus și despre Dana Budeanu că este o amatoare când dă verdicte pe tot ce înseamnă coronavirus. Jurnalistul a stat apoi de vorbă cu Dana Budeanu.

Citiți și:  Cristoiu, teorie uluitoare: 'De ce a adus Iohannis PSD la Guvernare?' Strategia SECRETA a presedintelui

„Împreună cu alți specialiști. Care, mă, specialiști? Și Dana Budeanu e o amatoare. Nu vă imaginați că e o bătaie de joc?! Așa ceva nu am mai pomenit de când sunt”, a declarat Ion Cristoiu pe Youtube.

Jurnalistul Ion Cristoiu a mers și mai departe și a comparat felul în care face presă Mihai Gâdea cu practicile din perioada comunistă a foștilor dictatori. Mai mult, gazetarul s-a mirat cum de Mihai Gâdea a apelat la Laura Ghibu, în condițiile în care doctorița nu avea o relație foarte bună cu postul de televiziune Antena 3.

„Nu se poate! Nu numai că e dentistă, este useristă. E una din marile activiste ale USR. Anul trecut, aceeași doamnă, activistă, care acum e specialista lui Mihai Gâdea, cerea USR să dea în judecată Antena 3. A scris cuvântul ăla cu M pe un tort. Acum Antena 3 a reevaluat-o pe ea. E vorba de competență. Dacă noi facem și un dentist specialist în virusologie, indiferent cât a citit ea. Eu dacă citesc acum despre Cosmos, nu pot să-l bat pe Prunariu”, a mai transmis Ion Cristoiu, potrivit fanatik.ro.

Citiți și:  Cristoiu denunță scandalul în care a fost implicată jurnalista Iosefina Pascal: E o catastrofă!

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *