Migranții au împins pe ŞINE trei tineri germani. Doi dintre ei au fost zdrobiţi de tren. Mass-media germane şi Guvernul au încercat să ascundă cazul

Trei băieți de 16 ani au fost împinși pe şine în stația S la Max-Morlock-Stadion Nürnberg. Doi dintre ei au fost loviţi de un tren și au murit instantaneu. Mass-media germană a încercat să dea o notă banală tragediei pentru că era vorba despre doi migranţi infractori.

Ziarul Süddeutsche a sugerat că a fost o luptă între tineri cu un „sfârșit tragic”. Trei copii de 16 ani „au căzut” pe șine și au fost „loviţi de tren”.

Chiar și ziarul bavarez Rundfunk era de părere că cei trei germani „au căzut” pe șine: „Vineri seara, doi tineri s-au certat cu alți doi copii de 17 ani la stația S de la Max-Morlock-Stadion din Nürnberg. În total, trei copii în vârstă de 16 ani au căzut pe pistă „.

În dimineața următoare, BR Online descrie dubla crimă ca fiind un „incident” unde, după o luptă, „trei bărbați au căzut pe calea ferată”.

Canalul de televiziune Franken a descris evenimentul în termeni foarte simpli, evitând să amintească despre migranţi „au căzut pe calea ferată” și au fost „ucişi de trenul care se apropia”.

Dar luni dimineață, BILD a descoperit adevărul trist: ucigașii, care i-au împins pe cei trei băieți germani, erau un turc și un grec.

Cele două victime, Luca și Frederic, au venit de la Heroldsberg vineri seara, au mers la club de noapte, în Nürnberg și la miezul nopții, au vrut să plece acasă cu trenul. În stație, după întâlnirea cu un al treilea prieten, s-au certat cu migranții. Potrivit poliției, lupta a izbucnit dintr-un motiv ridicol, ceea ce a condus la o reacție foarte agresivă a celor doi infractori migranţi.

Camerele de supraveghere dovedesc că a fost o intenție clară de a împinge cele trei persoane pe şine în timp ce trenul se apropia de stație cu aproximativ 80 km / h. Băieții, din păcate, nu au avut nicio șansă și au fost uciși imediat. Cele două victime Luca şi Frederic erau două persoane populare la ei în oraş deoarece erau fotbalişti.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.