Michael Schumacher in COMA dupa un accident la SCHI

Ca o ironie a sorţii, după ce a scăpat de incidente serioase pe pista de Formula 1, multiplul campion german Michael Schumacher a ajuns în stare critică la spital, după ce a suferit duminică un accident de schi într-o staţiune franceză, unde se afla împreună cu fiul său de 14 ani.

“El avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenţie chirurgicală”, se arată într-un comunicat al Centrului Medical Universitar din Grenoble, în care se menţionează că Schumacher “rămâne în stare critică”. Comunicatul, preluat de Mediafax, este semnat de profesorul Chabardes, neurochirurg, de profesorul Payen, şeful secţiei de anestezie-reanimare şi de directorul general adjunct al spitalului, Marc Penaud.

Citiți și:  Accident infiorator. Copil spulberat de autoturism, A MURIT la spital

Michael Schumacher, care va împlini 45 de ani la 3 ianuarie, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Germanul a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012. Sursa: FrontPress.ro

5 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU