„Mi-a ridicat fusta, sărutându-mă cu forța”… Polițistă aproape violată de un profesor universitar

Învăţământul de calitate cu care se tot laudă universitatea din Reşiţa se dovedeşte a fi de fapt o mare minciună. La „Eftimie Murgu”, profesorii universitari nu ezită să ia studentele frumoase cu japca atunci când acestea nu le satisfac de bună voie poftele sexuale pentru o notă bună, iar pe cele mai puţin atrăgătoare le jumulesc de bani!

Interceptările Direcţiei Generale Anticorupţie din dosarul care vizează Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa au confirmat ceea ce vorbeşte un oraş întreg: corupţie, servicii sexuale şi profesori de slabă moralitate şi pregătire, pe de o parte, ingineri, economişti şi asistenţi sociali habarnişti, pe de alta! Examenele cumpărate şi licenţele vândute ca la tarabă nu mai miră pe nimeni, dar comportamentul anumitor profesori şochează de-a dreptul. Florin Franţ, prodecanul de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, spre exemplu, care ieri, în momentul descinderilor, aproape se jura că nu a luat niciodată bani de la studenţii săi, se mulţumea cu altfel de răsplată pentru generozitatea de care dădea dovadă atunci când le evalua cunoştinţele. Potrivit declaraţiilor studentei sub acoperire infiltrate în universitate, publicate de Adevărul, Florin Franţ a fost foarte aproape de a o viola.

VEZI SI: Cele mai DEOCHEATE majorete care au incins TRIBUNELE. O sa ti-o ia imaginația RAZNA

Măcar nişte sărutări!

Tânăra a refuzat în repetate rânduri să întreţină relaţii sexuale cu prodecanul, dar acesta a întrecut orice limită, deşi ştia cazul unui alt profesor universitar care a fost arestat pentru lucruri asemănătoare. „Mi-a repetat în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă. (…) În continuare a insistat să mă sărute, mă ţinea de mână, a venit lângă mine în pat şi a început să mă mângâie pe picioare, să mă sărute pe mână şi pe gât. Deşi i-am spus să se oprească, acesta continua să o facă şi mă ţinea strâns astfel încât să nu pot să mă ridic din pat. Când am reuşit să mă ridic, a făcut-o şi el, iar apoi a venit şi m-a strâns în braţe. Dacă acesta a văzut că nu cedez sub nicio formă mi-a propus altceva. Franţ Florin m-a întrebat câte examene am avut în iarnă, iar eu i-am răspuns că am avut şapte. Apoi mi-a zis că pentru ele ar trebui să-i dau şapte pupici, câte unul pentru fiecare, menţionându-i că este o plată bună. (…) Din nou a încercat să tragă de mine să mă sărute, repetând în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă cu ajutorul acestuia şi că nu va pleca din camera mea până n-o să-l sărut. Văzând că insistă foarte mult i-am precizat acestuia să se oprească, că trebuie să înţeleagă că nu este momentul şi să aibă mai multă răbdare cu mine, iar acesta a plecat destul de nervos”, a mărturisit investigatoarea sub acoperire.

Examen în doi!

La o altă întâlnire, prodecanul a forţat nota şi mai mult. „Franţ Florin a început să mă atingă, să mă sărute pe gât, pe mâini, pe obraz, să mă strângă în braţe şi să-mi pună mâna pe fund, încercând să întreţină relaţii sexuale cu mine. (…) După ce Franţ Florin mi-a spus că va trebui să-l conving să dau examenul mai devreme doar cu el, a încercat să mă sărute de mai multe ori, m-a sărutat forţat pe gură şi chiar m-a trântit în pat punându-se peste mine şi încercând din nou să întreţină forţat relaţii sexuale cu mine. A insistat să mă sărute întrebându-mă ironic dacă ştiu să o fac sau sunt la grădiniţă”, a mai spus studenta DGA.

VEZI SI: Cunoscuta prezentatoare, victima hackerilor. Poze compromitatoare cu stirista aparute pe facebook

I-a pus fusta în cap!

Relatările poliţistei infiltrate la „Eftimie Murgu” merg însă mai departe: „Mi-a cerut să-l sărut şi astfel voi da examenul când vreau eu, iar eu i-am spus că nu pot, invocând diverse motive. După ce s-a enervat că nu vreau să fac ce-mi cere, mi-a zis că va avea răbdare şi vom face cum zic eu, după care m-a pus cu faţa la perete şi mi-a ridicat fusta trăgându-mă de cap şi sărutându-mă cu forţa. L-am rugat să mă lase în pace şi să nu mai insiste. În acest timp a fost sunat foarte des de la şcoală cu diverse probleme, în final hotărându-se să plece, precizând că va reveni să-şi petreacă noaptea cu mine, pentru a obţine plata pentru ajutorul acordat la examene, în special pentru ziua ce urma. Menţionez că în cele aproximativ două ore pe care le-a petrecut în camera mea de hotel, Franţ Florin a insistat prin diverse moduri să întreţină relaţii sexuale cu mine”.

Prodecanul de la Ştiinţe Sociale a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Alături de el şi Irina Oriol, profesoara prinsă în flagrant cu 300 de lei.

VEZI SI: VIDEO – stewardese filmate cand se dezbraca in vestiar

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *