Meteorologii ANM, NEVOIȚI să schimbe prognoza de URGENȚĂ. Vremea a luat-o RAZNA

Se pare că vremea i-a păcălit pe cei de la ANM, care au fost nevoiți să-și modifice prognoza pentru următoarea perioadă, întrucât condițiile meteorologice sunt foarte schimbătoare.

Meteo. În București se anunță vreme senină și o medie a temperaturii maxime ce se va stabili în jurul valorii de 11 grade Celsius. Valorile termice nu vor mai jos de 1 grad nici pe timp de noapte. De vineri însă, vremea se strică și în această zonă.

În Maramureș, cerul va fi mai mult și se estimează condiții de ploaie. Se vor înregistra temperaturi maxime de 6 – 8 grade Celsius. Minimele vor coborî până spre 0 grade. În Crișana, maxima va ajunge până la 8 – 12 grade Celsius, iar minima va scădea până la -3/2 grade. Cerul va fi variabil, cu nori și soare, dar se așteaptă condiții de ploaie. În Banat se anunță cer variabil.

Mercurul din termometre ar putea ajunge până la valoari de 10 – 14 grade Celsius pe timp de zi. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -2/2 grade. Vremea se răcește în centrul țării și apare probabilitatea de ploaie. Maxima estimată în zona Transilvaniei este de 5 – 12 grade Celsius, mai scăzută față de ziua de ieri, scrie Cancan.

Minima ar putea coborî până la -5 grade. Dacă în restul țării temperaturile au început să scadă, în Oltenia va fi deosebit de cald, iar maxima ar putea ajunge până la 16 grade. Minima va coborî până la -2/4 grade în această regiune. ANM anunță temperaturi de 11 – 16 grade și în Muntenia. Pe timp de noapte, valorile termice ar putea scădea cel mult până la 0 grade Celsius.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu