“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

MESAJUL VIRAL al unui IT-ist român despre MANELIZAREA TIFF. „Aţi celebrat faptul că sunteţi nişte proşti care plătesc impozite inclusiv în locul MANELISTILOR!“

Timişoreanul Ciprian Jichici, specialist în tehnologii Microsoft, unul dintre cei mai apreciaţi IT-şti din ţară, a făcut un comentariu acid după ce la TIFF a fost concert de manele.

Ciprian Jichici este unul dintre tinerii din România şi-a construit deja, pe propriile puteri o carieră de succes. Face parte dintr-un program numit Microsoft Regional Directors care reuneşte cei mai buni 100 de specialişti din lume neafilitaţi Microsoft. Ciprian Jichici a fost revoltat de manelizarea Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2017. Mai exact, formaţia lui Dan Bursuc a susţinut un concert de manele la finalul proiecţiei documentarului BBC, “Regii manelelor”.

Conform presei, publicul a ovaţionat la final, a dansat şi i-a aplaudat pe cântăreţii lui Dan Bursuc.

“Văd multă lume inflamată pe tema manelizarii de la TIFF. Sincer, nu mă interesează, fiecare are dreptul să se manifeste în felul lui.

Marea mea problemă este cu impozitele. Dacă la mine la firma “uit” să plătesc chiar şi 10 RON la impozit pe profit sau TVA, sare ANAF-ul pe mine, popreşte conturi, etc…

Când vine vorba de băieţii ăştia, facem filme despre cum fac ei mii şi zeci de mii de euro într-o singura noapte. Până când nu voi vedea acelaşi tratament aplicat de ANAF ca şi în cazul meu, plătitor regulat şi riguros de taxe, îmi rezerv dreptul să-i cataloghez drept ceea ce sunt. Nişte evazionişti nenorociţi, mână în mână cu nişte (o parte, nu toţi) funcţionari la fel de nenorociţi care îi protejează.

Asta ca să nu ajungem la subiectul justificării averilor considerabile acumulate până în acest moment, lucru în legătură cu care, aceeaşi evazionişti nenorociţi (publici şi privaţi), tac mâlc.

Voi ceilalţi, “sala în picioare”, vă rog să nu uitaţi că, practic, aţi celebrat faptul că sunteţi nişte proşti care plătesc impozite inclusiv în locul celor pe care i-aţi ovaţionat.

În rest, numai de bine”, a comentat Ciprian Jichici, pe pagina sa de Facebook. (sursa)

VEZI SI: Trebuie sa ne decidem: suntem tara lui Enescu sau tara manelistilor?

VEZI SI: O americancă în Romania: manelele, cancer pentru urechi

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.