Mesajul VIRAL al unei doctorite plecate din tara cu privire la abuzurile din SISTEMUL MEDICAL ROMANESC. Un sfat pentru pacientii CALCATI IN PICIOARE de cadrele medicale

Redactia noastra a publicat recent o serie de articole cu privire la abuzurile din SISTEMUL MEDICAL ROMANESC. Articole unde pacientii se vaitau pe o retea de socializare despre cum sunt “tratati” de cadrele medicale.

Ultimul articol, insotit de dovezi, il puteti vedea aici: SCANDAL IN SPITAL: Ce fac cadrele medicale in UPU in timp ce pacientii zac pe holuri intre VIATA si MOARTE? POZE!

Am primit pe adresa de e-mail un mesaj din partea unei doctorite plecate din Romania. Redam textul mai jos:

“Nimic nou sub soare. Cunosc lucrurile acestea de o viata. Am plecat din tara, asa cum au facut multi altii. Din pacate, asa cum se vede, ceva s-a schimbat dar in sensul rau. As avea de zis ca, aruncand injurii de o parte si de alta prin intermediul retelelor sociale nu se va schimba nimic. Eu as recomanda infiintarea unui organism, o asociatie a pacientilor nemultumiti, cu personalitate juridica, care sa lupte cu adevarat si cu sanse de reusita impotriva abuzurilor si a malpraxisului din sistemul medical. Cu stima, o doctorita plecata din Romania.”

VEZI SI: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU = MORGA

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *