Mesajul unui militar pentru politicieni: „Nu o să mai rezistăm mult, sunteţi la limita prăpastiei, gunoaie ordinare”

milro

Un militar român s-a dezlănţiuit la adresa politicienilor din ţara noastră, după ce guvernanţii au decis să-şi majoreze salariile, dar au tăiat din norma de hrană a soldaţilor.

Ne-au luat 62 de lei din norma de hrană, la 50.000 de militari înseamnă 3.100.000 de lei, si – au votat majorări de salarii cu până la 70% , ei sunt aproximativ 600 de angajați ai guvernului și președinției, adică 5000 lei pentru fiecare jegos în plus la salariu. Nu o să mai rezistam mult să privim indiferenți. Depășiți orice limită. Nu vă dați seama dar sunteți la limita prăpastiei. Gunoaie ordinare ce sunteți”, a scris militarul român pe contul său de Facebook.

Mesajul său a fost distribuit de sute de persoane, semn că nu e singurul care crede că politicienii au făcut o nedreptate.

CITESTE SI: CEL MAI BUN NEUROCHIRURG din EUROPA este ROMÂN! “Dumnezeu mi-a dat mâini și suflet să le folosesc pentru binele oamenilor”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. civilizat sunt niste hoti care trebuie bagati la inchisoare, acolo le e locul,CE-I DESTEPTI PARASESC ROMANIA

  2. Bla-bla-bla! Ai arma in mana si te faci postac pe bacebuci. Nu asa se face! Cand vrei sa faci ceva, fa! Dupa aia poti sa discuti cat vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *