MESAJUL SOCANT transmis criminalului de tatăl ELEVEI OLIMPICE care a fost STRANGULATA intr-un parc!

vlad-gugulicaVlad Gugulică, tatăl tinerei ucise, îi sugerează criminalului fiicei lui să-şi ia viaţa

Au trecut mai puţin de două săptămâni de când o elevă olimpică, de numai 16 ani, şi-a găsit sfârşitul în mâinile iubitului gelos. În urmă cu puţin timp, tatăl tinerei i-a transmis asasinului un mesaj şocant, îndemnându-l totodată pe acesta să-şi ia viaţa, pentru a-i fi iertată, parţial, fapta abominabilă!

„Nu ştiu dacă este corect să postez acest mesaj, dar simt că timpul şi viaţa mea s-au oprit în loc pentru totdeauna. Caut cu disperare nişte răspunsuri pe care nimeni nu mi le poate da. De ce Dianei? De ce mie? De ce familiei mele? Poate din cauză că spuneam că suntem familia perfectă? În accepţiunea noastră, familia perfectă însemnă mamă, tată, doi copii sănătoşi, un acoperiş deasupra capului, o maşină veche de zece ani, care era mândria noastră, pentru că am vizitat toată ţara şi respectul tuturor celor din jurul nostru”, a scris Vlad Gugulică, tatăl Dianei.

VEZI SI: CRIMA din PARC: TREI GREȘELI fatale care le-a făcut ELEVA OLIMPICĂ ucisă de iubitul gelos

diana gugulica

„Ştiţi oare câte gânduri de răzbunare mi-au trecut prin minte asupra familiei lui?”

Citiți și:  Detalii NOI despre principalul suspect al dublei crime din Iași

„Trecând peste toate aceste aspecte, care credeţi că ar fi pedeapsa meritată de criminal, ţinând cont că a fost ceva premeditat până în cel mai mic amănunt? Vi se pare justă pedeapsa pe care o aplică legile statului nostru? Dacă nu, cine credeţi că ar trebui să înfăptuiască adevărata drepatate? Credeţi că acest individ se căieşte pentru ce a făcut? Măcar îi pare rău? Ştiţi oare câte gânduri de răzbunare mi-au trecut prin minte asupra familiei lui? Ce luptă am avut şi am cu mine însuşi? Ceea ce mă înnebuneşte cel mai tare este faptul că mi-e milă de părinţii şi familia lui. Măcar ştiţi că fiica mea îl privea ca pe un frate, ca pe un amic căruia putea să-i fac orice confidenţe. Aprecia tocmai firea lui rebelă şi teribilistă. Cu telefoanele în mână şi cu capul în nori, rupţi de realitate. Dacă Diana nu ar fi avut telefonul la ea în ziua asta, azi era în viaţă”,  a continuat tatăl îndurerat.

VEZI SI: CRIMA din PARC: TREI GREȘELI fatale care le-a făcut ELEVA OLIMPICĂ ucisă de iubitul gelos

„Din acest moment, sunt tatăl tău!”

Citiți și:  ULTIMA ORA în cazul anchetei dublei crime de la Iași: Dovezi de necontestat

„Eduard, eu din acest moment sunt tatăl tău! Tu alt tată numai ai! Răul înfăptuit de tine este peste orice putere de înţelegere. Am înţeles că-ţi plăceau mult internetul şi maşinile. La un moment dat un scriitor celebru, William Shakespeare, a scris o piesă celebră care, după părerea mea, defineşte dragostea absolută. Cu dragostea mea, ce ţi-o port, îţi recomand, fă în aşa fel ca şi imaginara ta poveste de dragoste să aibă acelaşi deznodământ, doar aşa, după părerea mea, ai putea oferi lumii întregi o umbră de răspuns, o umbră de demnitate. Altfel vei rămâne un criminal lipsit de scrupule, sentimente şi remuşcări, care nu vei avea odihnă pe acest pământ nici măcar o secundă. Doar moartea îţi poate absolvi 1% din păcatul comis”, a mai scris Vlad Gugulică.

VEZI SI: CRIMA din PARC: TREI GREȘELI fatale care le-a făcut ELEVA OLIMPICĂ ucisă de iubitul gelos

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Nu exista iertare. Iertare poti avea pentru cineva care e constient ca a gresit, pe cineva care strivit fara sa vrea, viatza cuiva. Dar sa iei o viata, unui om care nu a facut rau, unui om mai bun decat tine, constient fiind de aceste lucruri, inseamna ca nu te ridici la nivelul darului cel mai de pretz care ti-a fost dat: viata. Nu meriti viata. Poate nu numai ca n-o meriti, dar ai dovedit cu varf si indesat ca nu esti decat o otreapa nefolositoare Pamantului si ca poti face in continuare rau daca esti lasat in viata. A, daca regreti, daca incerci sa iti rascumperi pacatele (intr-un fel mai special), daca iti asumi nemernicia … poate … e vreo sansa sa fi folositor cu viata schilodita pe care o mai ai si sa capeti asa … o umbra de iertare … Dar altfel, nu. Scoaterea pedepsei cu moartea din codul penal nu e folositoare si doar discutabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.