fbpx
NOUTATIPOLITICA

Mesajul sefului SRI catre Dragnea: Trebuie sa fii total rupt de realitate sa ma acuzi ca am ceva de ascuns. Lupt impotriva tuturor abuzurilor, indiferent cine le face

dragnea 2

Seful SRI Eduard Hellvig a tinut vineri seara o conferinta de presa pentru a lamuri cel mai recent scandal al protocoalelor dintre serviciu si Parchetul General, pornit de Darius Valcov si Liviu Dragnea. Hellvig le-a transmis practic celor doi ca sunt rupti de realitate si a spus ca doar un om de rea-credinta il poate acuza ca a semnat ceva ilegal.

Mai mult, Seful SRI a transmis si ca el intelege ce este acela un abuz, ca institutia pe care o conduce nu a facut si nici nu va face cat timp el e la carma ei, in schimb va lupta cu toti cei care le comit.

„Inteleg ca in spatiul public se vehiculeaza ca as fi semnat ceva ilegal. Sper ca explicatiile au fost suficient de clare catre orice om de buna credinta. Trebuie sa fii total rupt de realitate sa ma acuzi ca am ceva de ascuns in legatura cu protocoalele. De cand sunt director al SRI am ordonat auditul inainte ca subiectul sa fie in dezbatere publica, am denuntat protocoalele care aveau legatura cu infaptuirea justitiei si am inceput desecretizarea lor.

S-a spus in spatiul public ca acest protocol ar fi un abuz al SRI. Personal inteleg foarte bine ce inseamna abuzul statului impotriva cetatenilor sai si personal sunt determinat sa lupt pana la ultima zi a mea in fruntea SRI impotriva tuturor abuzurilor, indiferent cine le face”, a conchis Hellvig. – Sursa: Aktual24.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.