MESAJUL lui Rareș Bogdan îl distruge pe Dan Barna: ”Doamne, dă-le minte!”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îl atacă vehement pe Dan Barna și alți 30 de parlamentari din USR-Plus, după gestul din Legislativ.

”Aici e vorba în primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva așezământului cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos… se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții și istorie. Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? Fără istorie, tradiții, fără inimă, suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața! În acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de Spiritualitate exacerbată, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam.” a scris Rareș Bogdan pe Facebook, cu privire la știrea:

Stirea initiala

Plenul Camerei Deputaților a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro pentru schitul românesc „Prodromu” de la muntele Athos, Grecia. 31 de voturi au fost împotrivă. Toate de la USR PLUS.

Au fost 258 de voturi „pentru”, 31 de voturi „împotrivă”, 19 abţineri şi un deputat nu a votat. Toate voturile contra au fost de la USR PLUS, potrivit stiripesurse.ro.

Printre cei 31 de deputați USR PLUS care au votat „împotrivă” s-a numărat și Dan Barna. Radu Molnar, deputat USR PLUS, spune că finanțarea schitului românesc este „o risipă populistă”.

„USR PLUS nu a girat o risipă populistă”

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!