Mesajul lui Cheloo după ce Mukinka a câștigat iUmor. Ce s-a întâmplat la filmări

Mesajul lui Cheloo după ce Mukinka a câștigat iUmor. Ce s-a întâmplat la filmări

Mesajul lui Cheloo după ce Mukinka a câștigat sezonul 7 – iUmor

Mukinka, tânărul de origine africană ce a adus la iUmor un număr de stand-up despre tradiţiile de nuntă şi botez din ţara noastră i-a cucerit pe cei trei juraţi. La finalul reprezentaţiei sale din audiții, Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare, secunde în şir, mulţumindu-i totodatã pentru momentul sãu: “N-a murit stand-up-ul la iUmor!”.

”Motivul pentru care noi filmăm o zi întreagă finala iUmor este pentru că nu avem nicio șansă decât să filmăm aceste finaluri false, cam o oră. Ele se taie la montaj!”, este dezvăluirea lui Cheloo din culisele emisiunii.

Dan Țuțu i-a convins pe telespectatori că locul său este în marea finală a show-ului. Cheloo a fost impresionat de numărul lui: “Nu faci deloc rău ce faci, o să evoluezi! Când vei învăța cum funcționează umorul la români, poate vei fi cel mai bun! Munca te duce de la 1 la 10!”.

Silviu Gherman și Mario Lopez

Silviu Gherman a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor. Delia a fost încântată de momentul din audiții și crede că ce face concurentul este unic: „Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”.
Numărul de magie de pe scena iUmor al lui Mario Lopez le-a adus zâmbetul pe buze juraților, chiar și Cheloo s-a declarat impresionat: „Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească”.

George Țintă și Alex Șerban

Deși George Țintă a venit deghizat pe scena iUmor în audiții, purtând o șapcă și o pereche de ochelari de soare, Mihai Bendeac și Cheloo

l-au recunoscut și au avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului finalist din sezonul șase al show-ului și a glumelor scurte cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Alex Șerban, corporatistul din Piatra Neamț, a venit cu un număr de stand-up, un spectacol cu scurte povestioare inspirate din viața lui, vrea să renunțe la job și să se axeze pe o carieră în stand-up. El a pregătit un număr aparte pentru finala iUmor.

Cristian Dumitru, Adrian Constantin și Andrei Jipcă

Cristian Dumitru și Bogdan Nițu sunt cei doi comedianți care formează trupa Ha-Rap și care i-au făcut pe jurați să se întreacă în complimente la adresa lor. Mihai Bendeac le-a mulțumit celor doi: “Vă mulțumesc pentru că simt că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor”.

Adrian Constantin și Andrei Jipcă sunt doi tineri plini de încredere care au venit pe scena iUmor pentru a se întrece în glume improvizate pe moment pe ritm de rap și au convins publicul că merită să ajungă în finală.

Eduard și Bianca și Cristian Denis

Cu un număr care a cuprins cărți, cifre, artiști, pistoale, Eduard și Bianca au transformat totul într-o magie presărată cu umor și au reușit să șocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile.
Cristian Denis, adept al show-urilor de stradã, a cucerit publicul din Europa și a reușit același lucru și cu jurații în audiții. “Scamatorul nostru a fost o gurã de aer nesperatã în aceastã zi!”, a declarat Cheloo.

Bogdan Călin și Patrick Cottet

Bogdan Călin a venit la iUmor cu o serie de glume scrise de el, ce încep cu “Bună, ești cunva ?”, pe care le postează pe contul său de Instagram. “Mă gândeam cum ar fi fost să folosesc glumele de genul acesta pentru personajul meu Roby Roberto din Băieți de oraș”, a spus Mihai Bendeac.

Patrick Cottet a reușit să îi convingă pe jurați și în audiții, dar și a doua oară când a și câștigat semifinala iUmor, ceea ce i-a adus francezului un loc în marea finală.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu