Mesajul CUTREMURATOR lăsat de o tânără moartă de cancer, la 35 de ani


Un ultim mesaj lăsat de o tânără răpusă de cancer la doar 35 de ani a fost dezvăluit de familia ei, după moarte. Bailey Jean Mathenson, o canadiancă, le-a transmis celor dragi să se bucure de viață.

Bailey Jean Mathenson a fost diagnosticată în 2017 cu leiomiosarcom, o formă rară de cancer, care afectează țesutul musculos. Medicii i-au spus atunci că va mai avea doi ani de trăit.

Tânăra de 35 de ani, care era originară din Nova Scotia, Canada, a refuzat să facă și chimioterapie, după ce a înțeles că și acest tratament are șanse mici de reușită. A ales în schimb să trăiască din plin timpul care i-a mai rămas.

Mesajul tinerei
În această lună, la 2 ani și jumătate după ce i s-a descoperit teribila boală, tânăra a murit, spune revista People. Părinții săi au dat publicității un ultim mesaj pe care unica lor fiică l-a scris înainte de moarte și care a avut un puternic efect pe rețelele de socializare.

”35 de ani poate că nu înseamnă mult, dar a fost al naibii de bine!”, a scris tânăra, la începutul mesajului.

Potrivit New York Post, Bailey a vorbit și despre decizia sa de a nu urma tratamentul și le-a mulțumit părinților săi.

”Părinții mei mi-au oferit cel mai important dar, sprijinind decizia mea de a nu face chimioterapie și lăsându-mă să trăiesc restul vieții așa cum am crezut eu că ar trebui. Știu cât de greu le-a fost să mă privească oprind tratamentul și lăsând natura să-și urmeze cursul”, a explicat canadianca.

In finalul mesajului, tânăra a scris și un sfat pentru cei care îl citesc.

”Nu luați în serios problemele mici și încercați puțin să trăiți!”, a scris tânăra.

Conform Centrului de Informare privind Bolile Rare și Genetice, din SUA, în cazul pacienților care au leiomiosarcom, prognoza diferă în funcție de numeroși factori, precum localizarea și mărimea tumorii. Cei care sunt depistați în stadiul 1 al bolii au șanse foarte mari de vindecare, însă rata de supraviețuire scade în stadiile avansate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *