Mesajul care aruncă Guvernul în aer

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un atac extrem de dur la adresa actualului Guvern PNL. Este mesajul care aruncă în aer pur și simplu actualul Executiv.

Război pe față între premierul Ludovic Orban și șeful ProRomânia, Victor Ponta. Ultimul dă de pământ pur și simplu cu Orban și îi aduce acuza incredibile.

Mesajul care aruncă Guvernul în aer
Ponta s-a enervat după ce Ludovic Orban a îndemnat românii să nu țină seama de deciziile CCR. Într-o postare extrem de virulentă pe facebook, liderul ProRomânia s-a dezlănțuit.

La rândul său, le-a transmis românilor să nu mai respecte nicio decizie a actualului Guvern. „Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie ( Ordonanta de Urgenta sau Hotarare) emisa sau semnata de Ludovic Orban!!! Asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!

Daca tot am ajuns sa traim intr-o Jungla in care Orban si liderii PNL nu respecta nicio lege sau regula – sa le aratam ce merita ei sa primeasca in Jungla!!!

Ludovic Orban ia decizii neconstitutionale si ilegale / este analfabet politic , mincinos si tradator al intereselor romanilor din tara si din Diaspora ( si un “asasin economic” al firmele romanesti)!

Oricum Romania era singura tara care interna fortat persoanele asimptomatice , generand efecte negative majore :

  1. Aglomeratia inutila a spitalelor – costuri uriase – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afectiuni decat Covid 19 sa primeasca tratamentul necesar

  2. Imbolnavirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile

  3. Reticenta oamenilor fara simptome de a face test ( ca sa nu fie internati fortat) /

  4. Umflarea articificiala a statisticilor oficiale in scopul pastrarii Starii de Alerta ( ca sa faca achizitii fara licitatie si Alegeri fara campanie) – rezultatul negativ fiind insa restrictiile internationale la adresa romanilor care calatoresc !

Rugamintea mea e sa nu tineti cont de Deciziile luate de Guvernul Orban – asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!”, a tunat Ponta.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *