Mesajul asta a creat isterie pe Facebook ” Toate FEMEILE sunt IN PERICOL ! ” le este frica sa mai iasa din CASA!

Un simplu mesaj scris de o tanara din Timisoara a pus pe jar toate femeile din Romania. Zeci de mii de distribuiri si mii de comentarii au fost suficiente pentru a convinge toate doamnele si domnisoarele sa nu mai iasa din casa neinsotite.

“Daca plecati singure de acasa si va intalniti cu un copil plangand care are o bucata de hartie cu o adresa pe ea, NU IL INSOTITI LA ACEA ADRESA. Duceti-l direct la prima sectie de politie, pentru ca acest lucru este noul mod de racolare al proxenetilor. Avertizati-va toate cunostintele. Nu e o gluma!”,

Tanara care a postat acest mesaj sustine ca una dintre prietenele ei a cazut prada traficantilor de carne vie care racoleaza femei prin aceasta metoda. Trimit o ” sageata ” care de regula apare sub forma unui copil foarte mic ce sustine ca si-a pierdut familia si fac apel la simtul civic al femeilor.

De acolo totul este desprins din filmele horror, femeile ajung sa fie scoase din tara si astfel devin dame de companie sau dansatoare in barurile din strainatate.

In momentul de fata organele abilitate sa dea un raspuns acestor temeri nu si-au spus cuvantul lucru pentru care cativa utilizatori spun ca acel mesaj ar fi de fapt o gluma nesarata.

mesaj_45542500

CITESTE SI: Cea mai mare FARSĂ a momentului! Nu vă lăsați păcăliți dacă circulați cu MAȘINA prin România!
18 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU