Mesajele lui Trump fac înconjurul lumii. Ce le ureaza „maniacilor radicali de stânga”

Donald Trump le-a transmis „maniacilor radicali de stânga” mesaje bizare, vizat fiind şi procurorul general din New York. Fostul președinte al Statelor le-a urat „maniacilor radicali de stânga” Paște Fericit şi „Fie ca ei să nu reușească, dar să fie, totuși, fericiți, sănătoși, bogați și bine!”.

Al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, a avut câteva săptămâni încărcate pe traseul neoficial al campaniei, în timp ce continuă să organizeze mitinguri cu sloganul „Salvați America” pentru susținătorii săi. Cu toate acestea, Trump a reușit să pregătească câteva momente pentru a trimite oponenților săi politici un mesaj de Paște Fericit.

Trump: „Paște fericit tuturor, inclusiv maniacilor din stânga radicală, care fac tot posibilul pentru a ne distruge țara

Şi continuă pe aceeași linie: „Fie ca ei să nu reușească, dar să fie, totuși, fericiți, sănătoși, bogați și bine!” Al doilea mesaj de Paşte lansat de Trump: „Paște Fericit candidatului eșuat la guvernator și procuror general rasist Letitia James”.

Fie ca ea să rămână sănătoasă, în ciuda faptului că va continua să alunge afacerile din New York, păstrând în același timp crimele, moartea și distrugerea în New York!, i-a urat Donald Trump.

Trump a susținut, de asemenea, că ancheta condusă de doamna James, care este afro-americană, a fost rasistă într-o declarație emisă la începutul acestui an. Cu toate acestea, fostul POTUS nu pare să susțină acuzația.

James a spus că va participa la concursul de guvernator de la New York în 2022. Dar s-a retras din cursă, permițând lui Kathy Hochul să fie realeasă la mai puțin de un an după ce i-a succedat lui Andrew Cuomo în funcția de guvernator.

Într-o declarație, James a spus: „Am ajuns la concluzia că trebuie să-mi continui activitatea de procuror general”. Biroul doamnei James investighează, de asemenea, dacă Trump și imperiul imobiliar al familiei sale au comis fraudă fiscală.

Ea a spus într-o declarație: „Ordinul judecătorului a fost foarte clar: Donald J Trump trebuie să respecte citația noastră și să predea biroului meu documentele relevante. În loc să se supună unui ordin judecătoresc, domnul Trump încearcă să o evite. Căutăm intervenția imediată a instanței pentru că nimeni nu este mai presus de lege.

Trump: James a făcut o „vânătoare de vrăjitoare”, motivată politic
În ciuda faptului că a atacat-o pe James, fostul președinte Trump a lansat o declarație prin care a trimis cele mai bune urări tuturor celor din întreaga lume.

El a spus: Paște Fericit tuturor. Să fie pace și prosperitate mare în întreaga lume!. Declarațiile lui Trump de Paște vin la doar câteva zile după ce a anunțat că va organiza încă un miting pe 23 aprilie. Evenimentul va avea loc în Ohio, stat pe care Trump l-a câștigat în 2016 și 2020.

Vorbind pentru Washington Post, Trump a spus: „Trebuie să vorbiți întotdeauna despre sănătate. Arăți de parcă ai fi sănătos, dar mâine primești o scrisoare de la un medic care spune: vino să te văd din nou. Nu e bine când folosesc: din nou.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *