MESAJE SUBLIMINALE: Cum ne baga in cap prostii posturile de televiziune sa acceptam refugiati

manipulare

Am citit o stire aparuta in presa locala buzoiana despre „drama” unei femei, daca o pot numi asa, care a venit tocmai din Siria cu tot cu plozii facuti cu un sirian. Ce vad eu scarbos in stirea respectiva este faptul ca presa promoveaza pierderea identitatii nationale romanesti sustinand familiile mixte si imigrantii arabi care in loc sa-si apere patria fug undeva unde nu-i casa lor.

NU VA MAI LASATI PROSTITI DE STIRI MIZERE! Cititi printre randuri mai jos:

DRAMA UNEI FAMILII CU 4 COPII. AU TRĂIT ORORILE RĂZBOIULUI, IAR ACUM SE LUPTĂ CU SĂRĂCIA

Printre oropsiţi ai soartei care fug de ororile din Siria  se află şi cetăteni români care şi-au întemeiat familii mixte. O astfel de drama trăieşte O.S., de 35 de ani, care este de fel din comuna Cochirleanca şi a ajuns să trăiască din mila comunităţii împreună cu cei 4 copii, după ce a fugit din calea războiului iar soţul său a rămas într-o tabără de refugiaţi din Turcia.

În urmă cu 11 ani, Olimpia Stanciu a fugit de sărăcie în Siria. Acolo l-a cunoscut pe Abas, cu care s-a căsătorit. Românca i-a dăruit patru copii sirianului iar familia prospera într-o comună, Der Baldi de lângă oraşul Homs. Din nefericire, numeroasa familie mixtă a cunoscut curând ce înseamnă războiul şi atrocităţile de neimaginat.

În urmă cu doi ani Olimpia, soţul şi cei doi copii s-au refugiat în orasul Alep, o zonă bine dezvoltată până să înceapă războiul. Aici, familia greu încercată a văzut de ce sunt în stare teroristii ISIS dar şi trupele guvernamentale.

Familia cu cei 4 copii a decis să plece către România, însă familia a ajuns să fie separată. După ce au plătit 2500 de dolari, s-au trezit într-o tabără de refugiaţi din Turcia, însă femeia a ajuns în ţară doar cu copiii. Capul familiei, Maher Al Abas, de 41 de ani, a rămas în tabăra de refugiaţi pentru că nu are cetăţenie română. Până când familia se va reuni e cale lungă.

Cei patru micuţi şi mama lor au ajuns la Cochirleanca în localitatea de baştină a femeii dar au constatat că nu au unde locui. În familia numeroasă cu încă cinci fraţi nimeni nu i-a putut ajuta. Doar o familie cu suflet din localitate a sărit în ajutor şi le-a oferit o cămăruţă  într-o  casă bătrânească părăsită. Aici, cei patru copii, cu vârste între patru şi nouă ani, sunt măcinaţi de greutăti dar şi de dorul de tată, pe care nu l-au mai văzut de două luni. Acum se duc la şcoală însă n-au nici de unele. Se uită la un suc sau la dulciuri ca la ceva venit din altă lume. Olimpia e conştientă  de greutătile care o copleşesc iar grija războiului n-a încetat atunci când a ajuns în ţară. Aici duce o luptă mult mai cruntă pentru supravieţuire.

Între timp, la Cochirleanca drama celor cinci trece aproape neobservată. Sătenii sunt oameni foarte săraci şi mai nimeni nu le-a sărit în ajutor. Doar o rudă îndepărtată şi-a făcut milă şi le-a oferit un adăpost.

Reprezentanţii Crucii Roşii cunosc situaţia femeii încă de când se afla în Turcia în tabăra de imigranţi. Săptămâna viitoare le vor oferi un mic sprijin, însă este nevoie de mult mai mult pentru ca femeia şi cei patru copii să poată uita nenorocirile prin care au trecut.

Manipulare ieftina folosita de niste jurnalisti aserviti unui sistem corupt ce promoveaza venirea imigrantilor usor-usor.

Schema este cat se poate de simpla: in acest caz …daca tot au venit din Siria nu vad rostul propagandei la TV. Mass-media incearca cu nerusinare sa bage in cap tuturor romanilor „dramele” prin care trec refugiatii, folosind inclusiv copii pentru a sensibiliza populatia.

VEZI SI: Putem fi controlati fara voia noastra? Adevarul despre “mesajele subliminale”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *