Mesaj sfâșietor din partea familiei unui medic infectat cu Covid-19!

Familia unui medic de familie din Craiova ce a fost infectat cu Covid-19 a transmis un mesaf sfâșietor.

Familia unui medic de familie din Craiova care s-a infectat cu Covid-19 a postat un mesaj cutremurător pe pagina de socializare în care cere cu disperare ajutor.

Medicul din Craiova a fost infectat cu covid 19 şi se zbate între viaţă şi moarte la Secţia de Terapie Intensivă. I s-a administrat şi plasmă de la foşti bolnavi de covid, însă nicio schimbare.

„Vă rog din suflet, dacă aţi avut sau cunoasteşti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid şi vindecat cu cel putin 14 zile în urmaă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR ţi bilet de externare) cu grupa de sange A2 sau 01, va rog mergeti sa donati la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau daca sunteţi/ cunoasteţi pe cineva din Bucuresti la Institutul National de Hematologie Tranfuzionala din Bucureşti. Numele primitorului este PÎRȘOI CRISTIANA, nr. de contact: 0723 672 879.

CHELTUIELILE ADIACENTE VOR FI SUPORTATE EXCLUSIV DE MINE.

Vă rog doar să ma ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

Şi vă rog redistribuiţi să ma ajutaţi să găsim donatori!!”, este mesajul fiicei Cristianei Pîrşoi, medicul de familie a cărei viaţă atârnă de un fir de aţă, conform Cancan.

Grupul de Comunicare Strategică din România a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: 1.269 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Iar de la începutul pandemiei de COVID-19, bilanțul cazurilor este de 93.864.

Până astăzi, 5 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 93.864 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 40.028 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.123 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.