MESAJ DUR al unui militar roman pentru nemernicii de politicieni: ”Nu mai rezistăm mult… gunoaie ordinare!”

mk

Un  militar român a avut o ieșire de-a dreptul tăioasă la adresa conducătorilor care au făcut o marea nedreptate militarilor români, din puctul său de vedere. Portalul Vocea Transilvaniei a prezentat astăzi mesajul postat pe facebook de militar care s-a enervat terbil deoarece guvernul a decis să le majoreze salariile militarilor dar în același timp au tăiat o parte din norma de hrană a acestora.

Militarul s-a declarat teribil deranjat de recentele măriri de salarii ale celor care lucrează la Guvern și preșidenție pe care îi consideră niște jegoși care își bat joc de militari. Militarul spune sec că politicienii se află pe buza prăpastiei și că limita răbdării militarilor români a fost deja atinsă. Mai jos vezi mesajul complet al soldatului de pe facebook, așa cum a fost prezentat de cotitianul mai sus menționat:

”Ne-au luat 62 de lei din norma de hrană, la 50.000 de militari înseamnă 3.100.000 de lei, si – au votat majorări de salarii cu până la 70% , ei sunt aproximativ 600 de angajați ai guvernului și președinției, adică 5000 lei pentru fiecare jegos în plus la salariu. Nu o să mai rezistam mult să privim indiferenți. Depășiți orice limită. Nu vă dați seama dar sunteți la limita prăpastiei. Gunoaie ordinare ce sunteți”

Postarea militarului român a fost distribuită deja de aproape 1000 de persoane ceea ce arată că foarte mulți români sunt de acord cu spusele acestuia. De regulă astfel de ieșiri sunt foarte dur sancționate deArmata Română care nu acceptă în nici un fel ca militarii să se implice în politică sau să exprime păreri referitoare la politicieni în spațiul public.

VEZI SI: Extrema dreaptă şi naţionaliştii din Germania se mobilizează împotriva migranţilor musulmani, avertizează şeful spionajului – Video

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

6 comentarii

 1. vlasceanu toma

  Nu știm să ne alegem conducătorii dar rea litatea e ca nici nu avem pe cine ca și cei tineri sunt beizadelele celor bătrîni,fără ranchiună acesta e adevărul gol goluț de 25 de ani!

  • Asta e sistemul ticalosit care s-a perpetuat dupa lovitura de stat…de multa vreme strig si iata au inceput sa apaar primele semne , gata acum se pune in miscare bulgarele de zapada si vai de cel sau de cei ce vor sta in calea lui…

 2. Pai n aveti ma pe mana arme????da ti mi mie un pistol automat si ma duc eu la bucuresti sa i execut ca asa trebuie la noi.se va gasi unu sa se jertfeasca pt popor.

 3. corina tugui

  CINSTE VOUA,TUTUROR. am avea nevoie de multi oameni ca acel soldat …cred ca salariile lor ar trebui sa fie mult mai mari decat al trantorilor din parlament

 4. Irimia Georgica

  Ce parere aveti despre situatia fostilor militari angajati trecuti in rezerva la varsta de 40 de ani (conf.leg.384/2006.art.45), din motive neimputabile lor, care nu pot beneficia de scaderea grupei de munca din varsta standard de pensionare (conf.Lg.223/2015.art.21), cu toate ca au realizat vechimea in specealitate de 15 ani care se cere in legea pensiilor militare (Leg.223/2015.art16) si de ce oare sunt bagati la art.19 la fel cu cei cu o vechime in specealitate de doar 10 ani care, normal, neavand vechimea in specealitate de 15 ani, nu pot beneficia altfel. O sa spuneti ca nu am realizat vechimea efectiva de 25 de ani la data trecerii in rezerva asa cum prevede legea, deoarece stau si ma intreb: ce rost mai are vechimea in specealitate in cazul nostru si de ce noua nu ni se adauga la vechimea efectiva cumulata (conf.art.25.din Leg223/2015), vechimea realizata anterior armatei (tinand cont ca am venit in armata prin transfer) la fel ca la cei in activitate, si vechimea realizata ulterior armatei cum ar fi somajul (de la trecerea in rezerva), vechimea realizata ulterior armatei asa cum li s-a adaugat cadrelor militare care dupa trecerea in rezerva au putut cumula la vechimea efectiva vechimea realizata in viata civila pana la intrarea in vigoare a Lg.223/2015. De ce lor se poate si noua nu, tinand cont ca am fost dati afara din sistem dupa 19 ani de armata (fiind participanti in teatre de operatii externe ca Afganistan si Irak), avand la trecerea in rezerva, majoritatea dintre noi, o vechime efectiva de 23 ani? si nici nu am beneficiat de ordonante asa cum au beneficiat cadrele militare inclusiv pana in 2010 si nici de salarii compensatorii, pensie anticipata , pensie anticipata partial asa cum beneficiaza cei in activitate conform Lg.223/2015 . Eu cred ca am fost discriminati din toate punctele de vedere iar cei din MApN sunt indiferenti la aceasta problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *