Mesaj din SUA: ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE UN CRIMINAL!

ponta-hot

Scrisoare Deschisă

Mă numesc Robert Horvath-Deva. Sînt de meserie cineast. Sînt cetăţean român şi american. Prin căsătorie, am devenit şi cetăţean al Imperiului Nipon. Reprezint, alături de soţia mea, Kiyoko, mass-media japoneză în SUA. În calitate de jurnalist de investigaţii, am deschis o anchetă în legătură cu crima comisă de actualul premier al României, Victor Ponta.

Sînt în posesia unor documente şi informaţii în legătură cu crima odioasă comisă, pe care doresc să le prezint Parlamentului Român. Uciderea procurorului Cristian Panait este o invitaţie la şantaj intern şi extern. Serviciile occidentale au intrat în posesia unor documente credibile în legătură cu şantajul rusesc. Menţionez că am cerut o anchetă Serviciului Interpol, caz muşamalizat de autorităţile române. M-am adresat secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble. Am predat la sediul Interpol New York, din cadrul ONU, probele deţinute.

1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei, parlamentar european. 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reading, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.

Ziarul german „Frankfurter Allgemeine Zeitung“ a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: „E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!“. Toate aceste documente vă stau la dispozitie. Vă rog să mă contactaţi de urgenţă; în caz contrar, nu rămîne decît să consider parlamentarii României ca făcînd parte dintr-o conspiraţie îndreptată împotriva intereselor şi securităţii statului.

ROBERT HORVATH-DEVA

Devartes Film International, New York – Sursa: Ziarul Tricolorul

CITESTE DESPRE CRIMA AICI: Victor Ponta – criminalul sau cum se poate mușamaliza „sinuciderea” procurorului Cristian Panait

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. sorin carcaleteanu

    Astfel de articole ( pe aceeasi tema ) au mai aparut. Au fost urmate de tacere. Cei interesati (vizati) chiar nu sunt interesati sa infirme aceste afirmatii ? Astfel de afirmatii nu pot fi lasate la voia intamplarii ( chiar daca sunt fabulatii, intoxicari media ). Adevarate sau false, acuzele aduse au impact asupra securitatii nationale si nu pot fi lasate la voia intamplarii . Ce fac institutiile statului, care ar trebui sa se autosesizeze ? E vorba de primul-ministru, candidat la presedintia tarii . Lipsa reactiei (infirmarea) duce la concluzia ca exista adevar si acesta se incearca sa fie ascuns populatiei (alegatorilor ). E foarte grav ! Incotro ne indreptam ?

  2. Doresc nespus sa se faca public acest dosar,sa afle toti romanii adevarul despre Ponta,pana nu e prea tarziu pentru tara asta.de 25 de ani se ascund marsavii,hotii,crime,raman la putere toti impostorii ca sa scape de justitie.Pana cand vom indura toate aceste nedreptati?Si toate astea pentru ca lumea nu este informata,iar EI sunt tot mai multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *