GENERAL

Mesaj cutremurator catre Putin, chiar din Rusia: Cerem o retragere imediată a trupelor ruse!

agerpres 15551928 1024x745 1

Președintele rus a primit un mesaj sfâșietor de unde se aștepta mai puțin. Mai mulți aleși ai Partidului Comunist din Rusia (KPRF) au punctat faptul că țara lor trebuie să oprească războiul, deoarece poporul suferă, iar numărul orfanilor continuă să crească.

Mesaj sfâșietor pentru Vladimir Putin: „Vor exista tot mai mulți orfani”. A venit de unde se aștepta mai puțin
Mesajul a fost transmis într-o reuniune a Legislativului local, din regiunea Primore, în Extremul Orient rus. Trebuie menționat că este pentru prima oară când aleși ai Partidului Comunist din Rusia (KPRF) lansează o astfel de cerere, în ciuda faptului că formațiunea susține invazia.

„Acum câteva zile, la o reuniune a Adunării Lagislative a kraiului Primorie, s-au adoptat o serie de măsuri de susţinere a familiilor militarilor morţi în timpul operaţiunii militare. Înţelegem că dacă ţara noatră nu încetează operaţiunea de război, vor exista tot mai mulţi orfani. În timpul operaţiunii militare, oameni sfârşesc invalizi. Sunt oameni tineri, care ar putea aduce mult ţării noastre. Cerem o retragere imediată a trupelor ruse”, a transmis deputatul Leonid Vasiukevici, care s-a ridicat şi a citit un mesaj adresat lui Vladimir Putin, în ciuda încercărilor altor aleşi şi guvernatorului regiunii, prezent la reuniune, de a-l face să tacă.

Reacția a venit imediat
Imediat după acest mesaj, guvernatorul regiunii, Oleg Kojemiako, a cerut să nu i se mai dea cuvântul lui Leonid Vasiukevici şi altui deputat comunist, Ghenadi Şulga, care l-a susţinut după ce a luat cuvântul.

Mai mult, cei doi deputați au fost privați și de dreptul de a vota în Adunare în restul zilei, cu 27 de voturi „pentru” şi cinci „împotrivă”. După aceea, liderul grupului comunist, Anatoli Dolgacev, şi-a denunţat colegii şi a ameninţat cu „cele mai ferme măsuri”.

Conform înregistrării, deputatul a fost acuzat de „discreditarea armatei ruse”, care „luptă împotriva nazismului”. Trebuie menționat că autoritățile ruse pedepsesc cu amenzi grele sau chiar cu închisoarea orice persoană găsită vinovată de „discreditarea” armatei sau de publicarea unor „informații false” despre aceasta.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.